Bildegalleri

Inaktiv

SOLGT! Nydelig spansk villa med flott utsikt!

Kart med kartnålAlfaz del Pi, Costa Blanca nord
PrisantydningEUR 600 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Enebolig
Soverom
6
Bruksareal
456 m²
Tomteareal
2 031 m² (eiet)

Fasiliteter

Balansert ventilasjon
Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Offentlig vann/kloakk
Peis/Ildsted
Utsikt
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Generelt

Adkomst/Tomteforhold

Innhold

Nydelig spansk villa, med mulighet for en grønt prosjekt!

Boligen ligger i et veletablert boligområde med alle nødvendige fasiliteter, som supermarkeder og restauranter, like i nærheten. Villaen har en sentral, men likevel rolig, beliggenhet. De fine strendene i Albir, Altea og Benidorm ligger kun en 10-15 minutters kjøretur unna. God forbindelse med kollektiv transport gjør det enkelt å komme seg rundt til de nærliggende tettstedene. Alicante flyplass ligger kun 40 minutter unna i bil. Området tilbyr også flotte turterreng og fantastiske sportsfasiliteter.

Hovedetasjen byr på ett fantastisk amerikansk kjøkken med tilknytting til et stor åpen oppholds og spisestue med store vinduer som rikelig lyser opp etasjen med naturlig lys og en koselig og sjarmerende peis. 

I denne etasjen er det også fire romslige soverom, med integrerte garderobeskap i samtlige av rommene og et toalett. To av disse soverommene i denne etasjen har nydelige, flislagte en-suite bad. 

I første etasje finner en et praktisk kjøkken og en stor oppholdsstue. Videre er det også 2 romslige soverom med integrerte garderobeskap, og et flislagt en-suite bad.

Utenfor er det ett fantastisk bassengområde med store flislagte områder for å nye de lange soldagene Costa Blanca kysten har å by på. 

Hagen er fult utstyr med et automatisert vanningsanlegg til de nydelige og tropiske palmene og fruktrærene på tomten. Videre er det gjennomgående klimanlegg i hele huset.  

Denne nydelige villaen ligger i det fredfulle området Foya Blanca, Alfaz del Pi, på en sydvendt 2031kvm tomt med majestetiske utsikter mot middelhavet og fjellene rundt.

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode306607170
Sist endret25. mars 2024 13:57
Referanse1490

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.