Bildegalleri

Inaktiv

Innbydende sydvendt hjørneleilighet med stor terrasse i et privat og trivelig sameie

Alfaz del Pi, Costa Blanca nord
PrisantydningEUR 199 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
1
Boligareal
91 m²
Byggeår
2006
P-plasser
1

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Offentlig vann/kloakk
Utsikt
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Generelt

Nydelig leilighet i et trygt og privilegert boligområde, nær sentrum av Alfaz del Pi!

Leilighetene ligger i et vakkert sameie - et trygt valg for de som ønsker å investere i bolig i Spania. Leilighetskomplekset ble oppført med de best materialer av høyt kvalifisert fagfolk.

Dette nydelige sameiet ligger kun en kort spasertur fra sentrum av Alfaz del Pi, nær hovedveien som fører til Alicante flyplass og nær mange aktiviteter langs den solfylte Costa Blanca-kysten. Alle nødvendige fasiliteter finnes i nærheten, som supermarkeder, restauranter og kollektiv transport.

Denne solrike hjørneleiligheten ligger i første etasje med enkel tilgang.

Her kan man nyte en lys og koselig stue, en trivelig spisestue, et praktisk delevis åpent kjøkken med tilstøtende vaskerom, ett godt soverom og ett fint bad. Leiligheten har også en stor solfylt terrasse på 20 kvm, hvor man kan nyte middelhavssolen hele dagen lang.

Opprinnelig hadde leiligheten 2 soverom, men et ble omgjort til spisestue. Imidlertid ville det være enkelt å lage et ekstra soverom om ønskelig.

De tiltalende fellesområdene er vakkert anlagt med eksotiske planter og palmer, som skaper en koselig og avslappende atmosfære. Her kan man blant annet nyte et innbydende, oppvarmet svømmebasseng og to jacuzzier med masse plass for soling.

Leilighetskomplekset består av 153 leiligheter fordelt over 16 byggninger, og ble ferdigstilt i 2006. Utbyggeren har brukt sin erfaring fra Skandinavia for å utvikle boliger som tilfredsstiller forventningene til et internasjonalt marked. Dette har resultert i leiligheter med en tradisjonell spansk stil med god isolasjons- og oppvarmingsstandard. Leilighetene tilbyr mange moderne fasiliteter, som lydisolerte vegger og tak, og gulvvarme på alle rom. Leiligheten har også nylig få installert nytt air-conditioning-anlegg.

I sameiet har leiligheten også en parkeringsplass og bod.

Tiltalende, sydvendt leilighet med et nydelig boligkompleks med en sentral beliggenhet!

Adkomst/Tomteforhold

Alicante

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

Alfaz del Pi, Costa Blanca nord
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode306605131
Sist endret20. sep. 2023 08:34
Referanse2157

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.