Bildegalleri

Inaktiv

PENT 3-ETASJES HUS MED PRIVAT BASSENG, STORE TERRASSEOMRÅDER OG HAVGLØTT I NEDRE DEL LOMA DOS.

Kart med kartnålArguineguín, Gran Canaria
PrisantydningEUR 790 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Tomannsbolig
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
4
Bruttoareal
358 m²
Tomteareal
220 m² (eiet)
Byggeår
2006

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Offentlig vann/kloakk
Utsikt
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Link til 3D-visning: https://floorfy.com/tour/1713381


Romslig og vakkert hus med havgløtt i blindgaten calle Datana i nederste del av Loma Dos, rett ved trappen som går ned til hvalrundkjøringen. Boligen ligger i et attraktivt og eksklusivt residensielt område. Ca 3 minutters gange ned til sentrum (ca 300 meter i avstand) hvor man finner dagligvarekjeder, alle typer butikker, restauranter, caféer, legesenter, apotek, skole, kommunehus mv.

Flere vakre strender i kort gangavstand; herunder den nyopprustede stranden ved markedsplassen, bystranden, stranden foran la Lajilla-bygget som ble renovert for noen år tilbake, Patalavaca og Anfi del Mar med sin hvite, karibiskinspirerte skjellsand. Sistnevnte kan nås til fots innen en liten halvtime. For den som liker å gå turer i fjellet, finnes det en rekke fjelløyper i nærheten med enkel adkomst. Perfekt beliggenhet!

Området som huset ligger i, er meget stille og fredelig og er helt fritt for gjennomfartstrafikk. Det ligger dessuten sydvendt, noe som betyr at eiendommen har meget gode solforhold.

Generelt

Vi i Real Invest Gran Canaria tilpasser oss kundens behov til enhver tid og vil derfor tilby boligannonser med 3 dimensjonale visninger (virtual tours), 3D plandokumenter og 360º fotos i større grad enn tidligere samt live -visninger gjennom videosamtaler på telefonen.

Vi gjør også oppmerksom på at vi følger protokoller for sikkherhet og hygiene på visninger, kontoret og i kundemøter generelt slik at alle skal være trygge.

Vi megler størsteparten av eiendommene på sørsiden av Gran Canaria og vårt meglerhonorar er inkludert i kjøpesummen. Som medlemmer i meglerorganisasjonen ACEGI, har vi tilgang på eiendommer hos andre meglere, og du kan derfor forholde deg eksklusivt til oss under hele prosessen uten at det koster noe ekstra.

Real Invest GC er drevet av norsk jurist og eiendomsrådgiver, Sunniva Torset, med spesialfelt i internasjonal kontraktsrett. Kundene har tilgang på spansk oppgjørsadvokat med forsikret klientkonto og norskspråklig representant for å hindre misforståelser.

Vi har et meget synlig og godt besøkt kontor med flerspråklig personale ved hovedinngangen av Ancorasenteret i Arguineguín sentrum.

Real Invest GC er et kjent navn i markedet og vi ble spesifikt trukket frem på et offentlig møte mellom det norske og kanariske handlelskammeret som eksempel på norske investeringer på øya. Vi har dessuten deltatt i flere TV-program, som feks Solgt på NRK og det engelske A place in the sun .

Vi er kjent for å ha en høy etisk og moralsk standard, eksepsjonell lokal-og markedskunnskap og vi deltar aktivt på kurs for å kunne bistå våre kunder med effektive og problemfrie kjøp/salg. Vi har opparbeidet oss et særs godt rykte og renommé etter over 10 år i bransjen. Her kan dere lese noen av våre referanser: https://www.realinvestgrancanaria.com/attester-kunder-eiendom-gran-canaria/ver/testimonios/idioma/no/

Adkomst/Tomteforhold

Ca 30-35 minutters kjøring fra flyplassen i Las Palmas.

Innhold

Huset er en del av en meget stor tomannsbolig, men gir følelsen av en enebolig pga dets størrelse og privatliv. Mur rundt uteområdet med glassbyggerstein på toppen mot naboen i øst og frostet glass med rustfrie spiler mot neste bebyggelse i vest. Trapp opp fra gateinvå til hovedetasjen. Inngang til garasjeetasjen gjennom inngangsdøren, alternativt gjennom den elektriske garasjeporten med fjernkontroll.

Det nymalte underetasjen inneholder følgende:

Plass for 3 biler.

Sofagruppe i den åpne delen. Skap og hylleløsninger. Vaskemaskin.

Fullt møblert TV-stue. Vindu med sjakt opp til terrassen (rist på terrasenivået). Spotlights i taket.

Soverom (dog ikke godkjent som sådan da det ligger i en kjelleretasje. Imidlertid har dette 3 rømningsveier; inngangsdøren, vindu ut til gang og vindu som leder til uteområdet oppe. Man må sørge for at risten lett kan løftes og ikke blokkeres av møbler eller lignende.) Dette rommet er innredet med en dobbeltseng, nattbordshyller og diverse oppbevaringsløsninger.

Langstrakt bad med dusj. Glassbyggerstein i øvre del. Lufteventiler.

Boder; 1 av dem har fått installert flere skap.

Maskin-og pumperom. Varmtvannstank.

Stort, langstrakt oppbevaringsområde innenfor teknisk rom.

Både innvendig og utvendig trapp opp til første etasje.Første etasje:

Særs romslig, sydvendt terrassedel med basseng som ble totalrenovert med ny membran høsten 2022. Ny pumpe i mai 223. Noe havutsikt fra uteområdet. Fint og åpent foran tomten da trappen ned mot sentrum ligger her. Det vil altså ikke bli bygd noe foran i fremtiden da området er eid av kommunen og er regulert til adkomst. Sol hele dagen.

Terrassen er innredet med en paviljong som beskytter sofagruppen i lys grå rottingstil mot solen. Diverse grønne palmer, hvite solsenger med tilhørende bord, utegrill og 2 solstoler som kan tiltes bakover etc. Spisebord og stoler i brun rotting. Spisestuedelen er altså takbelagt og det er lagt glassbyggerstein mot nabotomten. Markise i front. Store terrassedører inn mot det bakre hverdagsrommet og kontoret.

Første etasje innvendig inneholder: Stue og spisestue med store vinduer ut mot bassenget og det vakre terrasseområdet. Air condition. Separat, fullt utstyrt kjøkken med vindu ut mot terrassen. (Det som ikke kan ses på bildene er: integrert strykebrett). Nytt kjøleskap fra mai 2023. Gang med oppbevaringsplass. Bod under trappen. Bad med dusj. Oppholdsrom 2 som er møblert med en sofagruppe etc. og kontor med egen terrasseutgang. De to sistnevnte rommene er altså på bygd i etterkant, men for mange år tilbake. Den innvendige trappen fra underetasjen kommer opp hit.

Andre etasje:

Toppetasjen har 3 soverom. Hovedsoverommet, som har utsikt over terrassen nede samt havutsikt, er innredet med en dobbeltseng, sminkepult med speil over og hvit skyvedørsgarderobe. Air condition. Pen lysekrone i taket. Eget bad ensuite med dusj. Soverom 2 er smakfullt innredet med dobbeltseng, sminkepult med speil og diverse kommoder. Hvitt garderobeskap. Vakker lysekrone også her. AC. Utiskt over bassengområdet. Nok et bad med dusj som har adkomst fra gangen. Vindu. Utgang til et terrasseplatå på baksiden av eiendommen og lateralt som benyttes for klestørk m.v. (Dette utgjør taket på den utbygde delen nede. Ikke sikret med gelender.). Det tredje soverommet er møblert med dobbeltseng, 2 garderobeskap og air condition.


Eiendommen selges fullt møblert foruten personlige gjenstander og noen dekorasjonsartikler som tilhører megler.

Ingen felleskostnader.


Byggeår: ca 2006.

Antydet overtakelse: Vår 2024.


Plandokumentet og dets mål kan være unøyaktig. Kun illustrativt.

Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.

Eiendommen selges "som den er" (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig).

Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen samt at den kan trekkes fra markedet uten forhåndsvarsel.

Standard

Meget god standard. Svært godt vedlikeholdt.

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Real Invest Gran Canaria

Du trenger bare én megler

Annonseinformasjon

FINN-kode306240231
Sist endret15. mai 2024 11:27
ReferanseC833S

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.