Bildegalleri

Inaktiv

LEKKRE LEILIGHETEN VÆRE STRANDEN I LOS ALCAZARES

Kart med kartnålC/Aguamarina 2 Los Alcázares, Costa Blanca sør
PrisantydningEUR 194 250,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
3
Bruttoareal
84 m²
Byggeår
2023

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Golfbane
Offentlig vann/kloakk
Utsikt
Innlagt strøm
Innlagt vann

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Los Alcazares

Los Alcazares er en spaby, som ligger ved siden av Mar Menor, og kan skilte med syv kilometer kystlinje fra Los Narejos til Punta Brava.

Mar Menor er en saltvannslagune på 128 km² med en havtemperatur på 5 grader over Middelhavet. Det er ganske ukjent for mange mennesker og en av Spanias best bevarte hemmeligheter. Det mineralrike vannet i Mar Menor er æret for sine helsebringende egenskaper og er oppført av Verdens helseorganisasjon som et av de sunneste stedene på jorden.

Strender
De lokale strendene er forbundet med en praktfull promenade. Disse er fullt utstyrt med dusjer, fontener, tilgang for funksjonshemmede, og også en rekke aktiviteter som vannsport og strandspill.

Faktisk regnes Mar Menor, bortsett fra å være de største friluftshelse-spaene i verden, også som et av de beste områdene for regatta og visse vannsporter, som kan utøves hele året. Det grunne havet holder seg varmt langt ut på tidlig høst, noe som gjør det til et perfekt feriemål for sensommeren eller høsten.

Mat
Murcia-slettene er utrolig fruktbare, og produserer et stort utvalg av frisk frukt og grønnsaker, som utgjør basisingrediensene til regionens mat. Ris er også stift her, og finner det inn i mange retter.
Den rikelige og varierte sjømaten fra Mar Menor og Middelhavet, sammen med vilt og oppdrettskjøtt fra fjellene fullfører bildet.Dettye er ett fantastisk prosjekt velding nær stranden i Los Alcázares
Miljøvennlige, moderne leiligheter med tre soverom, store terrasser og fantastisk beliggenhet i Los Alcazares.
Noen få minutters gange kan du finne et bredt utvalg av fine restauranter, kafeer, supermarkeder og alle fasiliteter du måtte trenge, samt den fine stranden Los Alcazares og dens lange promenade, perfekt for en hyggelig spasertur med familien eller sykle. .
Innen en kort kjøretur kan du nå flere golfbaner som La Roda golf eller La Serena golf.


Ca 1 time fra Alicante flyplass
ca 30 minuter til Corvera flyplass

Generelt

Adkomst/Tomteforhold

Innhold

Vi ønsker å presentere dette fantastiske prosjektet med en enestående beliggenhet i Los Alcazares. Det er en miljøvennlig, bioklimatisk og bærekraftig bolig med lavt energiforbruk og konstruktive løsninger basert på naturen, sammensatt av 11 moderne leiligheter (kun 2 igjen) med store og solrike terrasser.

Alle leilighetene har åpen planløsning mellom stue og kjøkken, tre soverom med innebygde garderober og to bad, hvorav det ene har eget bad med hoved soverommet.
Fra stuen har du direkte utgang til balkongen hvor du har god plass til terrasse møbler og nydelig utsikt over omgivelsene og Mar Menor-kysten.

Boligene leveres med hvitevarer, pre-sinstallert A/C ved kanaler, dusj vegger på bad, aerotermikk for varmtvann og mulighet for gulvvarme.

Urbanisasjonen tilbyr et hyggelig felles grøntområde med basseng. Parkeringsplasser og bod. er det mulig å kjøpe

Beregnet ferdigstillelse september 2023.. det lønner seg å være rask, da det kun er 2 leiligheter igjen.

Ta kontakt så forteller vi deg mer.

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode305448523
Sist endret15. des. 2023 13:55
ReferanseN6557

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.