Instabilde CMS

Er du vår nye FINNfluencer?

Vi ser etter en engasjert og nysgjerrig person som er full av idéer og elsker å eksperimentere, jobbe kreativt og fortelle historier!

Publisert 4. november 2020 kl. 11.28

Oppdatering 23. november: søknadsrunden er nå stengt - takk til alle som har sendt inn søknad!

@FINNsta_Offisiell har i dag 20 000 følgere. Instagramkontoen er en viktig kommunikasjonskanal for markedsplassen FINN og for merkevarebygging i den yngre målgruppen. Derfor er vi på jakt etter deg som helt enkelt elsker livet på Instagram! Du trenger ingen formell utdanning, men du må brenne for godt innhold. Vi utlyser en stilling basert på ukentlig timejobbing som fint skal kunne kombineres med studier eller deltidsjobb.

Vårt ønske med FINNsta er å hjelpe folk med å ta smartere valg i hverdagen. Hvis kontoen for eksempel klarer å inspirere noen til å kjøpe brukt fremfor nytt blir vi så glad! Også på de større tingene i livet, som første jobbsøknad eller leie og eie av første bolig, ønsker FINN alltid å være en hjelpende venn.

Som innholdsprodusent og “community manager” (fint skal det være) vil du ukentlig lage engasjerende poster og stories som publiseres på FINNsta og som ses av tusenvis av følgere. Du vil lære alt om de ulike formatene og funksjonene og du vil forstå hva som skaper god dialog og relasjon til følgerne våre. Men aller viktigst: du vil lære hardbarka merkevarebygging fra en av Norges mest kjente og elskede merkevarer. Dette er rett og slett nydelig CV-mat for deg som ønsker å jobbe kreativt eller med digitale kanaler i fremtiden.

Du elsker:

Dine venner sier du er:

Ble du gira nå?

Herlig! Send søknad, gjerne med videointroduksjon av deg selv der du også svarer på spørsmålet: Hva står øverst på ønskelista til bursdagen din og hvorfor? Send til: katrine.myrseth@finn.no.

Vi oppfordrer alle relevante kandidater til å søke: samme hva du heter, hvor foreldra dine er fra, hvem du henger med, hvor du bor eller hva du har mellom beina <3. Du vil få god opplæring og veiledning, men det er viktig at du har sterk driv og motivasjon!

PS: Du må kunne fakturere oss for jobben, som innebærer å opprette enkeltpersonforetak. Det er ikke like skummelt som det høres ut og på Altinn sine nettsider står det masse nyttig informasjon: https://www.altinn.no/starte-og-drive/starte/valg-av-organisasjonsform/enkeltpersonforetak/.

Vi snakkes! 😻