La forhandlere by på bilen din

Tjenesten er levert avNettbil sin logo: en bil med teksten Nettbil
Nyhet: FINN og Nettbil presenterer en ny trygg og effektiv prosess for deg som skal selge bil. La over 1400 forhandlere konkurrere for å gi deg best mulig pris.
Google Reviews: 4.7
Nettbil sin logo: en blå bil med teksten Nettbil500+ vurderinger
Et samarbeid mellom
Finn sin logoNettbil sin logo: en bil med teksten NettbilNaf sin logo: en sort løve på gul bakgrunnViking kontroll sin logo

Kostnadsfritt

Forhandlerne betaler et gebyr når de kjøper bil hos Nettbil. For deg som privatperson koster det ingenting.

Flere bud på bilen din

I en budrunde får du i snitt 70+ bud på bilen. Når budrunden er ferdig velger du om du ønsker å godta budet eller ikke.

Len deg tilbake

I de store byene kan Nettbil hente bilen din kontaktløst hjemme hos deg. Nettbil tar seg av salget og fasiliterer budrunden, og du slipper reklamasjon i ettertid av salget.

Hva kan jeg forvente?

Velger du å selge med Nettbil vil du få en noe lavere pris for bilen, enn det du ville fått om du valgte å selge bilen privat på FINN. På den andre siden slipper du reklamasjonsansvar i ettertid av salget, og du får bilen solgt og penger på konto fra 1 - 5 virkedager.
Bilde av biler med prislapp på frontruten

Hvor fort får jeg solgt bilen?

Etter bilen er levert til NAF eller Viking tar det i snitt 1-2 dager til bilen er solgt.
Søylediagram som viser at nettbil gjennomsnitt selger bilen på 1 til 2 dager, samme som innbytte. Privat salg tar 30 til 60 dager i gjennomsnitt
Gjennomsnittlig salgstid uavhengig av merke og modell

Selg enkelt og kostnadsfritt med Nettbil

Illustrasjon av prislapp

1. Få et prisestimat

Etter bilen er registrert ringer Nettbil deg med et prisestimat som er basert på hva lignende biler har gått for tidligere.

Forstørrelsesglass som ser på en blå bil

2. Lever bilen til avtalt tid

Bilens tilstand blir vurdert av NAF eller Viking. Nettbil dekker kostnaden, tar bilder og legger bilen ut til bilforhandlerne.

Grønn meldingsboble med kr. Dette symboliserer budrunden du kan se på mobilen.

3. Følg budrunden

Forhandlerne legger inn bud på bilen din. Aksepterer du budet får du pengene i løpet av noen dager. Avslår du budet kan du hente bilen igjen.

Spørsmål og svar på ting du kanskje lurer på

Nettbil passer for deg dersom du ønsker å selge bilen din enkelt og raskt. Du slipper å forholde deg til potensielle kjøpere, og du får pengene på konto 1 - 5 virkedager etter endt salg. Å selge bilen din med Nettbil går raskere enn å selge selv, men du vil få noe mindre penger for bilen din enn om du selger privat på FINN. Du slipper også reklamasjonsansvar i etterkant av salget om du selger med Nettbil.

Nettbil passer for deg som har en bil i prisklasser over 40 000 kr . Er du usikker på hva bilen din er verdt, kan du sjekke dette på pristips hos FINN.


Det koster ingenting for deg som selger å selge bilen din gjennom Nettbil.


Nei, du må ikke betale for tilstandsrapporten fra NAF / Viking. Nettbil dekker denne. Du kan selv velge om du vil kjøre bilen selv til ett av våre testsentre, eller om du ønsker at bilen skal hentes hjemme hos deg kontaktløst. Pick-up tjenesten er gratis og er tilgjengelig i Bergen, Trondheim, Stavanger og Oslo og omegn.


Forhandleren som kjøper bilen din betaler et gebyr til Nettbil for å kjøpe bilen. Dette gebyret dekker våre kostnader ved test, bilder og annonsering, samt administrasjon, ansvar etter salg og innhenting av tilbud.


Nei, du har ikke reklamasjonsansvar i etterkant av salget med Nettbil. Selger du til privatperson har du et reklamasjonsansvar på 2 år.


Dette varierer fra bil til bil. Men du bør forvente at du vil få mindre penger for bilen din ved at Nettbil gjennomfører salget for deg, enn om du selger bilen selv. Dette er fordi det holdes en budrunde der forhandlere byr på bilen din. Du behøver altså ikke prute eller forhandle med privatpersoner som vil kjøpe bilen din. Det er vanskelig å gi deg et korrekt prisestimat før vi vet litt mer om akkurat din bil. Utstyr, alder, merke og modell kan påvirke sluttprisen og estimatet vi gir på bilen din. I tillegg vil tilstandsrapporten være viktig. Nettbils kunderådgivere vil på telefonen gi deg et estimat på hva de tror du kan for bilen din, og oppdatere estimatet så fort bilen har vært inne til test hos NAF / Viking.


Dersom du skulle ende opp med å ikke være fornøyd med siste bud i budrunden, og dermed ikke ønsker å selge bilen, er dette helt greit, og det vil fortsatt ikke koste deg noe. Det du da må gjøre, er å hente bilen din igjen på testsenteret der du leverte bilen. Du kan kontakte Nettbil for å evt kjøpe ut tilstandsrapporten på bilen dersom du ønsker å benytte denne ved et privat salg på FINN.


Hvordan fungerer egentlig dette med Nettbil?

Hva sier Nettbils kunder

Bilde av fornøyd Trond som siter på en stol.

Å slippe ansvar etter bilsalget er en fantastisk deilig følelse

Da Trond skulle selge sin 10 år gamle bil gruet han seg veldig. Han ble tipset av en kamerat om Nettbil og la han sitt håp til at det skulle bli en enklere prosess enn å selge privat. Det angret han ikke på.
Bilde av en smilende Espen stående ved en kjøkkenbenk

Fikk solgt bilen raskt, til en pris han var veldig fornøyd med

Espen hadde tidligere solgt bil privat, og ønsket å prøve noe som gikk raskere da han skulle bytte ut sin gamle bil med en elbil. Etter å ha prøvd Nettbil var han klar på at det var den desidert behageligste måten han hadde solgt bilen på.