Nettbil sin logo: en bil med teksten NettbilFinn sin logo

Nettbil og Finn presenterer

Den enkleste måten å selge bilen på

2100+ bilforhandlere konkurrerer om å gi deg best pris. Selg raskt, trygt og enkelt.

I samarbeid med
Naf sin logo: en sort løve på gul bakgrunn
Viking kontroll sin logo
Kundemedarbeider med headset og biler med prislapp på frontruten

Et trygt og enkelt bilsalg

Kostnadsfritt

Ingen kostander for deg som selger.

Slipp reklamasjonsansvar

Vi tar ansvaret når bilen er solgt.

Uforpliktende tilbud

Du velger selv om du godtar høyeste bud.

Over 40 000 har solgt med Nettbil

Nettbil har hjulpet med bilsalg siden 2017.

Selg bilen raskt

Etter budrunden, er bilen din solgt på 1 dag dersom du aksepterer høyeste bud

Lever bilen i hele landet

Lever bilen til testsenter eller få den hentet i utvalgte områder.

Over 40 000 har allerede gjort ett enkelt bilsalg med Nettbil

Selg bilen på 1 - 2 - 3

Nettbil er enkelt, trygt og helt uforpliktende. Du har full kontroll over hele salgsprosessen.

 • Bil
  1

  Få verdivurdering

  Registrer bilen din, så tar vi kontakt med deg for å gi et estimat på hva du kan forvente å få i en budrunde på Nettbil.

 • Bil
  2

  Kostnadsfri test

  Er du fornøyd med estimatet, leverer du bilen til ditt nærmeste testsenter. Bilen blir testet for at du skal få en fair pris og slippe reklamasjonsansvar.

  process step

  Vi kan også hente bilen din gratis i utvalgte områder

 • Bil
  3

  Budrunde

  Nå blir det spennende! Bilen din legges ut til over 2100+ forhandlere som kan by på den.

  process step

  Godtar du budet får du pengene i løpet av få dager!

Spørsmål og svar på ting du kanskje lurer på

Nettbil passer for deg dersom du ønsker å selge bil til forhandler, enkelt og raskt. Du slipper å forholde deg til potensielle kjøpere, og du får pengene på konto 1 - 5 virkedager etter endt salg. Å selge bilen din med Nettbil går raskere enn å selge selv, men du vil få noe mindre penger for bilen din enn om du selger privat på FINN. Du slipper også reklamasjonsansvar i etterkant av salget om du selger med Nettbil.

Nettbil passer for deg som har en bil i prisklasser over 40 000 kr . Er du usikker på hva bilen din er verdt, kan du sjekke dette på pristips hos FINN.

Som selger betaler du ingenting fra egen lomme. Nettbil tar et mellomlegg som trekkes fra det høyeste budet fra forhandleren som vinner budrunden. Mellomlegget varierer fra 5.000 til 19.000 kr avhengig av bilens verdi. Mellomlegget dekker våre kostnader ved test, bilder og annonsering, administrasjon, innhenting av tilbud og ansvar etter salg.

Nei, du må ikke betale for tilstandsrapporten fra NAF / Viking. Nettbil dekker denne. Du kan selv velge om du vil kjøre bilen selv til ett av våre testsentre, eller om du ønsker at bilen skal hentes hjemme hos deg kontaktløst. Pick-up tjenesten er gratis og er tilgjengelig i Bergen, Trondheim, Stavanger og Oslo og omegn.

Forhandleren som kjøper bilen din betaler et gebyr til Nettbil for å kjøpe bilen. Dette gebyret dekker våre kostnader ved test, bilder og annonsering, samt administrasjon, ansvar etter salg og innhenting av tilbud.

Nei, du har ikke reklamasjonsansvar i etterkant av salget med Nettbil. Selger du til privatperson har du et reklamasjonsansvar på 2 år.

Dette varierer fra bil til bil. Men du bør forvente at du vil få mindre penger for bilen din ved at Nettbil gjennomfører salget for deg, enn om du selger bilen selv. Dette er fordi det holdes en budrunde der forhandlere byr på bilen din. Du behøver altså ikke prute eller forhandle med privatpersoner som vil kjøpe bilen din. Det er vanskelig å gi deg et korrekt prisestimat før vi vet litt mer om akkurat din bil. Utstyr, alder, merke og modell kan påvirke sluttprisen og estimatet vi gir på bilen din. I tillegg vil tilstandsrapporten være viktig. Nettbils kunderådgivere vil på telefonen gi deg et estimat på hva de tror du kan for bilen din, og oppdatere estimatet så fort bilen har vært inne til test hos NAF / Viking.

Dersom du skulle ende opp med å ikke være fornøyd med siste bud i budrunden, og dermed ikke ønsker å selge bilen, er dette helt greit, og det vil fortsatt ikke koste deg noe. Det du da må gjøre, er å hente bilen din igjen på testsenteret der du leverte bilen. Du kan kontakte Nettbil for å evt kjøpe ut tilstandsrapporten på bilen dersom du ønsker å benytte denne ved et privat salg på FINN.

Kom i gang med et enkelt bilsalg

2100+ bilforhandlere konkurrerer om å gi deg best pris. Selg raskt, trygt og enkelt.

Kostnadsfritt

Slipp reklamasjonsansvar

Uforpliktende tilbud

Over 40 000 har solgt med Nettbil

Selg bilen raskt

Lever bilen i hele landet