La forhandlere by på bilen din

Over 1900 bilforhandlere konkurrerer om å gi deg best mulig pris.Selg bilen raskt, trygt og enkelt med Nettbil.

  • Kostnadsfritt - det koster ingenting å få tilbud på din bil
  • Uforpliktende - du velger selv om du vil selge
  • Raskt bilsalg - bli kvitt bilen på 1-2 dager
  • Ingen reklamasjonsansvar - Nettbil tar ansvaret når bilen er solgt
Google Reviews: 4.7
Nettbil sin logo: en blå bil med teksten Nettbil700+ vurderinger
Et samarbeid mellom
Finn sin logoNettbil sin logo: en bil med teksten NettbilNaf sin logo: en sort løve på gul bakgrunnViking kontroll sin logo

Hva sier tidligere kunder om Nettbil?

Sjekk ut hva Nettbils kunder synes om Nettbil. Du kan lese flere anmeldelser påGoogle Reviews.

1. mai 2021

Veldig bra måte å selge bil. God oppfølging og veldig bra service! Vil anbefale på det sterkeste at dere bruker Nettbil for å selge bil hvis dere ikke ønsker å gjøre det privat.

Morten Boyer

26. april 2021

Veldig positiv erfaring med salg av min BMW X3. Enkelt, effektivt og super kundebehandling!

Helge Skaara

26. april 2021

Bilen ble meldt inn på en tirsdag - torsdag var den solgt for en høyst akseptabel pris. Særdeles enkel salgsprosess. Meget god hjelp og service fra Nettbils Cecilie. Anbefaler Nettbil på det sterkeste.

Arne Tisjø

Hva kan jeg forvente?

Velger du å selge bil til forhandler med Nettbil kan du få en noe lavere pris for bilen, enn det du ville fått om du valgte å selge bilen privat på FINN. På den andre siden slipper du alt stresset med å selge selv. Og det beste - du slipper reklamasjonsansvar etter salget. Bilen får du solgt i løpet av få dager, og pengene på konto etter 2 dager.
Biler med prislapp på frontruten

Hvor fort får jeg solgt?

Etter bilen er levert til NAF eller Viking tar det i snitt 1-2 dager til bilen er solgt.
Søylediagram som viser at Nettbil gjennomsnittlig selger bilen på 1 til 2 dager, samme som innbytte. Privat salg tar 30 til 60 dager i gjennomsnitt
Gjennomsnittlig salgstid uavhengig av merke og modell

Selg bilen raskt, trygt og enkelt med Nettbil

Illustrasjon av prislapp

1. Få et prisestimat

Etter du har registrert bilen din, ringer en av Nettbil sine kunderådgivere deg. De kommer med et prisestimat som er basert på hva lignende biler har gått for tidligere.

Forstørrelsesglass som ser på en blå bil

2. Lever bilen til avtalt tid

Bilens tilstand blir vurdert av NAF eller Viking. Nettbil dekker kostnaden, tar bilder og legger bilen ut for salg til bilforhandlerne.

Grønn meldingsboble med kr. Dette symboliserer budrunden du kan se på mobilen.

3. Følg budrunden

Forhandlerne legger inn bud på bilen din. Aksepterer du budet får du pengene i løpet av få dager. Avslår du budet kan du hente bilen igjen.

Spørsmål og svar på ting du kanskje lurer på

Nettbil passer for deg dersom du ønsker å selge bil til forhandler, enkelt og raskt. Du slipper å forholde deg til potensielle kjøpere, og du får pengene på konto 1 - 5 virkedager etter endt salg. Å selge bilen din med Nettbil går raskere enn å selge selv, men du vil få noe mindre penger for bilen din enn om du selger privat på FINN. Du slipper også reklamasjonsansvar i etterkant av salget om du selger med Nettbil.

Nettbil passer for deg som har en bil i prisklasser over 40 000 kr . Er du usikker på hva bilen din er verdt, kan du sjekke dette på pristips hos FINN.


Som selger betaler du ingenting fra egen lomme. Nettbil tar et mellomlegg som trekkes fra det høyeste budet fra forhandleren som vinner budrunden. Mellomlegget varierer fra 5.000 til 19.000 kr avhengig av bilens verdi. Mellomlegget dekker våre kostnader ved test, bilder og annonsering, administrasjon, innhenting av tilbud og ansvar etter salg.


Nei, du må ikke betale for tilstandsrapporten fra NAF / Viking. Nettbil dekker denne. Du kan selv velge om du vil kjøre bilen selv til ett av våre testsentre, eller om du ønsker at bilen skal hentes hjemme hos deg kontaktløst. Pick-up tjenesten er gratis og er tilgjengelig i Bergen, Trondheim, Stavanger og Oslo og omegn.


Forhandleren som kjøper bilen din betaler et gebyr til Nettbil for å kjøpe bilen. Dette gebyret dekker våre kostnader ved test, bilder og annonsering, samt administrasjon, ansvar etter salg og innhenting av tilbud.


Nei, du har ikke reklamasjonsansvar i etterkant av salget med Nettbil. Selger du til privatperson har du et reklamasjonsansvar på 2 år.


Dette varierer fra bil til bil. Men du bør forvente at du vil få mindre penger for bilen din ved at Nettbil gjennomfører salget for deg, enn om du selger bilen selv. Dette er fordi det holdes en budrunde der forhandlere byr på bilen din. Du behøver altså ikke prute eller forhandle med privatpersoner som vil kjøpe bilen din. Det er vanskelig å gi deg et korrekt prisestimat før vi vet litt mer om akkurat din bil. Utstyr, alder, merke og modell kan påvirke sluttprisen og estimatet vi gir på bilen din. I tillegg vil tilstandsrapporten være viktig. Nettbils kunderådgivere vil på telefonen gi deg et estimat på hva de tror du kan for bilen din, og oppdatere estimatet så fort bilen har vært inne til test hos NAF / Viking.


Dersom du skulle ende opp med å ikke være fornøyd med siste bud i budrunden, og dermed ikke ønsker å selge bilen, er dette helt greit, og det vil fortsatt ikke koste deg noe. Det du da må gjøre, er å hente bilen din igjen på testsenteret der du leverte bilen. Du kan kontakte Nettbil for å evt kjøpe ut tilstandsrapporten på bilen dersom du ønsker å benytte denne ved et privat salg på FINN.


Hva sier Nettbils kunder

Fornøyd Trond som sitter på en stol

Å slippe ansvar etter bilsalget er en fantastisk deilig følelse

Da Trond skulle selge sin 10 år gamle bil gruet han seg veldig. Han ble tipset av en kamerat om Nettbil og la han sitt håp til at det skulle bli en enklere prosess enn å selge privat. Det angret han ikke på.
Smilende Espen stående ved en kjøkkenbenk

Fikk solgt bilen raskt, til en pris han var veldig fornøyd med

Espen hadde tidligere solgt bil privat, og ønsket å prøve noe som gikk raskere da han skulle bytte ut sin gamle bil med en elbil. Etter å ha prøvd Nettbil var han klar på at det var den desidert behageligste måten han hadde solgt bilen på.