Volkswagen elbil

Volkswagen elbil

UP! og e-Golf er de mest solgte elbilene fra Volkswagen

Den lille elbilen UP! var Volkswagens første helelektriske bil, lansert i 2013. Denne passer for deg som trenger bil i byen, og ikke tenker langkjøring. Men neste generasjon er rett rundt hjørnet i 2020, og den får dobbelt så lang rekkevidde.

Når e-Golf-en kom i 2014, skapte det en aldri så liten sensasjon i Norge. Den dagen Volkswagen åpnet for forhåndsbestilling av sin nye elbil, var det 1.300 som la inn bestilling på e-Golf. Modellen har i perioder vært Norges mest solgte batteridrevne bybil.

Det totale salget av elbiler fra Volkswagen økte med 60 prosent i 2019. Fortsatt er dette en liten andel av det totale personbilsalget. Konsernet satser derfor mye på konseptbilen ID.3, som bygger på nyutviklet design og teknologi og får en rekkevidde på 420 km. Den ble satt i produksjon før jul 2019 og ventes å komme på markedet i Norge i løpet av 2020.

Visste du forresten at du snart kan få en klassiske beach-buggy i elektrisk versjon? Den heter Dune Buggy og finnes som konseptbil hos Volkswagen.

Noen elektriske Volkswagen på FINN.no, akkurat nå:

Se flere på FINN.no