Bilabonnement gjort enkelt!

Bilabonnement gjort enkelt!

Flere ønsker i dag tilgang på bil, uten å eie den selv. Bildeling, leiebil og leasing er alternativer som allerede finnes. Nå kan FINN tilby bilabonnement som gjør det enda enklere å disponere bil.

Publisert 21. april 2021 kl. 18.54

Enkelt og forutsigbart

Bilabonnement er en helt ny markedsplass på FINN, der du enkelt kan finne det abonnementet som passer for deg. Å abonnere på bil er nytt for mange, og FINN ønsker derfor å bidra til å øke kjennskapen blant brukere, forteller Business Unit manager i FINN, Rob van Sundert.

- Bilabonnement er smart for de som ikke ønsker å eie bil selv, de som trenger bil i en avgrenset periode eller som ønsker mer økonomisk forutsigbarhet. Det er enten kort eller ingen bindingstid, noe som gjør at det er enkelt å bytte bil, avslutte eller forlenge abonnementet, sier van Sundert.

I motsetning til bildeling har du full tilgang på bilen som din egen. Som kunde betaler du en fast månedspris der alt av forsikring og service er inkludert. Det kreves heller ingen innskudd, og det eneste du må betale i tillegg til månedsprisen er bompenger, parkering og drivstoff.

- Fordi du alltid har kontroll på kostnadene, er bilabonnement en svært forutsigbar og enkel måte å ha en bil på, uttaler van Sundert.

Stressfritt bilhold

Hilde Maartmann-Moe Sommerstad er forretningsutvikler i FINN. Hun er enig i at fleksibilitet er selve (bil)nøkkelen.

– Du parkerer hjemme hos deg selv, og det er bare du som bruker bilen, sier hun.

– Når det er tid for dekkskift eller service, får du beskjed. Så blir det tatt hånd om. Det handler nok litt om å snu tankegangen rundt dette med å disponere bil. Mange biler står mye stille, og folk har helt forskjellige behov. Noen skal kanskje pendle for en periode, eller trenger en bil nr 2. Du kan bytte bil ofte - hva med å ha en bil for sommer, og en for vinter? Det kan nok være praktisk for mange.

Ny bil til ferien?

Det blir norgesferie på de fleste i år også. Mange legger ut på veien, og da kan det være lurt å ha tatt en vurdering i forkant om kjøretøyet ditt er klart for mangfoldet Norge har å by på av veinett. Har dere nok bagasjeplass? Kanskje du bare har lyst til å prøve en ny bil noen uker, kjenne litt på følelsen? Sommerferien kan være en perfekt måte å teste ditt første bilabonnement!