Yamaha YZ 250LC 2024

Pris 101 900 kr
Omregistrering
Ikke oppgitt (avgifter)
Årsavgift
Les mer
Årsmodell
2024
Tilstand
Ny
Slagvolum
249 ccm
Type
Cross/Enduro/Trial
Drivstoff
Bensin

Beskrivelse

2024 modeller av Yamaha cross ankommet butikk!

Legendariske YZ250 2-takt av typen motocrossykkel som får deg til å ville kjøre hele tiden. Uansett om du konkurrerer, frikjører eller bare leker i grusen gjør YZ250s spennende akselerasjon og superfleksible håndtering dette til en av de mest artige og lekne syklene du noen gang vil oppleve.

Bygget med rent race-DNA er YZ250 enestående. På et tidspunkt i løpskarrieren din trenger du virkelig å oppleve hva denne sykkelen kan gjøre for deg. Du glemmer aldri første gangen du kjører en YZ250 2-takter Enten det er den fantastiske akselerasjonen, enestående smidigheten eller den adrenalinfremmende ytelsen, vil du forstå hvorfor den har opparbeidet seg en så massiv tilhengerskare over hele verden.

Den spennende 250cc væskekjølte motoren gir deg en umiddelbar kraftrespons og løpsvinnende akselerasjon – og YPVS (Yamaha Power Valve System) gir deg rikelig med dreiemoment i lav- og mellomregisteret. Den bransjeledende KYB-gaffelen og bakre støtdemper gir enestående grep med masse feedback fra underlaget. Det slanke karosseriet og det flate setet muliggjør rask vektforskyvning ved bremsing, akselerasjon og i sving. Med to-tonet fargeskjema og ny grafikk er YZ250 klar for seier.

Hurtig overblikk

  • Slankt chassis
  • Effektivt bremsesystem
  • Bransjeledende fjæring
  • Høy-effektivt luftinntak
  • Ergonomi hentet fra racing
  • To-tonet farge og ny grafikk
  • 250cc YPVS 2-takts motor
  • Lettvekts chassis


Frakt/lev.omkostninger på 1.900,- kommer i tillegg.

 

Vi tilbyr alle former for finansiering via vår samarbeidspartner Santander.

Om oss:

Ride Trondheim AS startet i 1968 i Innherredsveien, under navnet William Jenssen AS. Vi drev da kun med Vespa mopeder.

Våren 1991 flyttet vi til Sorgenfriveien 14 hvor vi drev med både salg og verksted for flere merker som Suzuki, Kawasaki, BMW, Triumph og KTM.

Høsten 2009 overtok vi Yamaha agenturet i Trondheim og i november 2021 utvidet vi driften til å gjelde de fleste produkter fra markedslederen Yamaha. Vi flyttet samtidig inn i helt nye lokaler i Fossegrenda 3 og er i dag en av de største Yamaha forhandlerne i Norge og opererer også under navnet Yamaha Store Trondheim på sosiale medier.

Vi er i dag 9 ansatte og i tillegg til salg av Yamaha sin produktportefølje har vi også ett fullverdig ettermarked med autorisert godkjent verksted og dele/utstyrssalg.

Vårt motto er alltid å tilstrebe best mulig service og oppfølging til kundene våre ved kontakt med vår forhandler.

Hjemmeside: https://yamahastoretrondheim.no/

Facebook: https://www.facebook.com/RideTrondheim

Salgsavdeling:

Håkon Killingberg mobil 950 30 603
Petter Evjen mobil 485 75 794
Tom Ove mobil 480 94 525Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Kontaktperson
Håkon / Petter / Tom Ove
Telefon
73 82 17 70

FOSSEGRENDA 3, 7038 Trondheim

Annonseinformasjon

FINN-kode 353825553
Sist endret 21. mai 2024 09:54
Referanse YZ250 LC 2024

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.