Yamaha Tenere 700 Extreme

Pris 174 900 kr
Omregistrering
Ikke oppgitt (avgifter)
Årsavgift
Les mer
Årsmodell
2024
Tilstand
Ny
Effekt
74 hk
Slagvolum
689 ccm
Type
Offroad/Motard
Drivstoff
Bensin
Garantitype
Resterende ny MC garanti

Beskrivelse

Nyhet! 2024 Tenere 700 Extreme. Bestill nå for levering i sommer.

Siden lanseringen i 2019 har Ténéré 700 blitt en av Yamahas bestselgende modeller. Med Yamahas velprøvde og momentsterke 690cc CP2-motor og utstyrt med et allsidig chassis med førsteklasses fjæringssystem, er Ténéré den mest suksessrike sykkelen i denne kategorien. Yamaha er alltid ute etter å gi kundene et variert utvalg for å matche deres forskjellige livsstil og behov. I 2024 vil merkets klasseledende Adventure-serie bli ytterligere styrket med introduksjonen av Ténéré 700 Extreme.

Ténéré 700 Extreme– Hardcore off road performer Sykkelens navn sier alt – dette er en hardcore offroader med lang fjæringsvei og et bredt spekter av spesielle chassis-komponenter designet for å gjøre den enda mer ustoppelig.
For økt smidighet og enda bedre offroad-egenskaper, har Ténéré 700 Extreme avanserte fullt justerbare KYB-fjæringssystemer med 20 mm ekstra vandring foran og bak (sammenlignet med Ténéré 700).
For superjevn fjæring foran, er gaflene behandlet med et slitesterkt Kashima belegg som bidrar til å nærmest eliminere friksjon ved lavere hastigheter – og dei gullfargede innerbena i gaffelen understreker sykkelens generelle kvalitetsfølelse.
Den fullt justerbare KYB-fjæringen kan settes opp til å passe forskjellige føreres fysikk og forskjellige kjørestiler. Dette gjør Ténéré 700 Extreme til en seriøs hardcore-offroader.
Målgruppen for den nyeste utgaven av Ténéré er førere med motocross- eller enduroerfaring som ønsker ekstra kapasitet for det mest utfordrende terrenget. Utgaven gir en spennende ny dimensjon til Adventure-kategorien.
Denne topp-spekkede Adventure-sykkelen er fabrikkutstyrt med lette fothvilere i titan, samt radiatorbeskytter og kjedestyring i aluminium, og er klar for å bli utfordret i et bredt spekter av ekstreme forhold.
Den todelte forskjermen består av en fargematchende høyt montert enduro skjerm, og en nedre seksjon for å beskytte motor og radiator. Videre har den en flatere rallysal i ett stykke som gjør det enkelt å flytte kroppsvekten rundt.
Den vertikale 5-tommers TFT-skjermen har 3 separate temaer, inkludert en Rally Raid-skjerm i roadbook-stil for effektiv navigering.
Andre eksklusive funksjoner på dette spennende nye tilskuddet til Ténéré-familien inkluderer lette rally-fothvilere i titan med 35 % større overflateareal for redusert trykk på skosåler – og for å håndtere at de mest ugjestmilde underlag økes sykkelens bakkeklaring til 260 mm.

Ténéré 700 Extreme: Nøkkelfunksjoner

 • Fullt justerbar 43 mm KYB Kashima-belagt forgaffel, 230 mm hjulvandring (20 mm mer enn Ténéré 700)
 • Fullt justerbar KYB piggyback bakre støtdemper, 220 mm hjulvandring (20 mm mer enn Ténéré 700) 260 mm bakkeklaring (20 mm mer enn Ténéré 700)
 • 3-tema tilkoblet 5-tommers vertikal TFT-display med Rally Raid-skjerm i roadbook-stil som et av alternativene
 • Venstre bryterklynge med trip-bryter
 • Lette fothvilere i titan med godt grep og 35 % større overflateareal
 • Flatt sete i ett stykke med 20 mm ekstra polstring som øker setehøyden til 910 mm
 • Fargematchende høy forskjerm
 • Radiatorbeskytter med aluminiumsnetting
 • Kjedestyring
 • Hjul med gullanodisert felger med trådeiker


Oppsummert - Klasseledende holdbarhet og nye oppgraderinger gjør Ténéré 700 Extreme til en bemerkelsesverdig kapabel maskin som kan ta eventyrlystne førere ut i villmarken, og videre.

Frakt/lev.omkostninger på 4.900,- kommer i tillegg.

Vi tilbyr alle former for finansiering via vår samarbeidspartner Santander.

Om oss:

Ride Trondheim AS startet i 1967 i Innherredsveien, under navnet William Jenssen AS. Vi drev da kun med Vespa mopeder.

Våren 1991 flyttet vi til Sorgenfriveien 14 hvor vi drev med både salg og verksted for flere merker som Suzuki, Kawasaki, BMW, Triumph og KTM.

Høsten 2009 overtok vi Yamaha agenturet i Trondheim og i november 2021 utvidet vi driften til å gjelde de fleste produkter fra markedslederen Yamaha. Vi flyttet samtidig inn i helt nye lokaler i Fossegrenda 3 og er i dag en av de største Yamaha forhandlerne i Norge og opererer også under navnet Yamaha Store Trondheim på sosiale medier.

Vi er i dag 9 ansatte og i tillegg til salg av Yamaha sin produktportefølje har vi også ett fullverdig ettermarked med autorisert godkjent verksted og dele/utstyrssalg.

Vårt motto er alltid å tilstrebe best mulig service og oppfølging til kundene våre ved kontakt med vår forhandler.

Hjemmeside: https://yamahastoretrondheim.no/

Facebook: https://www.facebook.com/RideTrondheim

Salgsavdeling:

Håkon Killingberg mobil 950 30 603
Petter Evjen mobil 485 75 794
Tom Ove mobil 480 94 525

Utstyr

 • ABS
 • Kjørecomputer
 • LED lys
 • Vindskjerm

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Kontaktperson
Håkon / Petter / Tom Ove
Telefon
73 82 17 70

FOSSEGRENDA 3, 7038 Trondheim

Annonseinformasjon

FINN-kode 351846389
Sist endret 6. mai 2024 11:10
Referanse 2024 Tenere 700 Extreme

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.