Yamaha YZ85

Pris 61 900 kr
Omregistrering
Ikke oppgitt (avgifter)
Årsavgift
Les mer
Årsmodell
2024
Tilstand
Ny
Slagvolum
85 ccm
Vekt
75 kg
Type
Cross/Enduro/Trial
Farge
Blå
Drivstoff
Bensin

Beskrivelse

2024 YZ85LW ledig for omgående levering!

Yamaha har produsert vinnende 2-taks motocrossykler i over 50 år. Underveis har vi vunnet omtrent alle titler som er verdt å vinne. Den nyeste YZ85 leveres med den samme avanserte utviklingsteknologien som man finner i selskapets motocrossmaskiner for voksne.

Mange av dagens proffe førere startet sin karriere på en YZ85. Og når du kaster ditt første blikk på denne sykkelen, vil du forstå hvorfor. Den kraftige 85cc vannavkjølte 2-takts motoren er utstyrt med Yamahas YPVS system som gir deg en sykkel med vinnerakselerasjon. Det justerbare fjæringssystemet er bygget for å mestre de tøffeste banene.

YZ85 leveres også med en lett bakramme og svingarm i aluminium, skivebremser med stor diameter og et høyeffektivt luftinntak – akkurat som den større YZ125. For maksimal førerkontroll er det et flatt sete, slank kropp og en ergonomisk drivstofftank. Og med Icon Blue lakk i to-tonet fargeskala og ny grafikk som fullfører looken, er YZ85 klar til å ta deg til det neste nivået.

Frakt/lev.omkostninger på 1.900,- kommer i tillegg.

Vi tilbyr alle former for finansiering via vår samarbeidspartner Santander.

Om oss:

Ride Trondheim AS startet i 1967 i Innherredsveien, under navnet William Jenssen AS. Vi drev da kun med Vespa mopeder.

Våren 1991 flyttet vi til Sorgenfriveien 14 hvor vi drev med både salg og verksted for flere merker som Suzuki, Kawasaki, BMW, Triumph og KTM.

Høsten 2009 overtok vi Yamaha agenturet i Trondheim og i november 2021 utvidet vi driften til å gjelde de fleste produkter fra markedslederen Yamaha. Vi flyttet samtidig inn i helt nye lokaler i Fossegrenda 3 og er i dag en av de største Yamaha forhandlerne i Norge og opererer også under navnet Yamaha Store Trondheim på sosiale medier.

Vi er i dag 9 ansatte og i tillegg til salg av Yamaha sin produktportefølje har vi også ett fullverdig ettermarked med autorisert godkjent verksted og dele/utstyrssalg.

Vårt motto er alltid å tilstrebe best mulig service og oppfølging til kundene våre ved kontakt med vår forhandler.

Hjemmeside: https://yamahastoretrondheim.no/

Facebook: https://www.facebook.com/RideTrondheim

Salgsavdeling:

Håkon Killingberg mobil 950 30 603
Petter Evjen mobil 485 75 794
Tom Ove mobil 480 94 525


Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Kontaktperson
Håkon / Petter / Tom Ove
Telefon
73 82 17 70

FOSSEGRENDA 3, 7038 Trondheim

Annonseinformasjon

FINN-kode 350289460
Sist endret 26. apr. 2024 08:05
Referanse YZ85 2024

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.