Video

Polaris Ranger Kinetic Ultimate Elektrisk, Pris eks mva 439.980

Pris 549 975 kr
Årsavgift
Les mer
Årsmodell
2024
Tilstand
Ny
Effekt
110 hk
Vekt
908 kg
Type
ATV
Farge
Hvit/blå
Drivstoff
Elektrisitet

Beskrivelse

Nye Polaris Kinetic Ultimate, Elektrisk, 110hk, regenerering og rekkevidde på 130km.

Siden dette er en arbeidsmaskin (traktor)  havner denne i kategori mva pliktig. Derav pris eks mva kr: 439.980,-

Vi tilbyr også Leasing og lån.

Registreres valgfritt som 40km/t Traktor (A - 16år) eller 60km/t Traktor  (B-18år) 

Hyttepakke med vindusvisker og varme apparat og mye mer utstyr finnes og kommer som tillegg. Bilder er av vår demomodell som er godt utstyrt. Bildet som viser maskinen uten hyttepakke viser prisen slik den er annonsert pris. Se annen annonse for komplett pakke.
Du er selvfølgelig velkommen til komme innom for å teste vår demomaskin, eller ta kontakt så kanskje vi kan ta en tur til deg. Må da være innenfor en fornuftig avstand fra oss.

Med god tilhengervekt på hele 1134kg.

 • 7-tommers skjerm drevet av RIDE COMMAND
 • 6kw innbygd lader med 29,8kw Litium Ion batteri pakke. 
 • Type 2 kontakt
 • EPS (eletronisk serviostyring)
 • Elektrisk motor med 14 lb-tf dreiemoment Magnet AC motor
 • 110hk
 • Regenerering av batteri 
 • Oppvarming av batteripakke som std
 • Verdens beste AWD! 
 • Klassesns beste uten noen tvil! 
 • LED lys rundt om
 • Alufelger
 • 29-tommers Pro Armor X-Terrain-dekk og 14-tommers felger
 • 35,5 cm bakkeklaring
 • LED-frontlys og senteraksentlys som indikerer lading
 • Beskyttelsesplate for hele karosseriet og fremre støtfanger
 • 12 V strømport i lastekasse med integrert dashbordbryter
 • 567 kg lastekassekapasitet og 1134 kg trekkapasitet
 • 2 års garanti på kjøretøy*
 • 3 års garanti på drivverk*
 • 5 års garanti på batteri*
 • *Kampanjegaranti for drivverk inkludert 24 måneders fabrikkgaranti pluss en ekstra 12 måneders garanti. Kampanjebatterigaranti inkludert 24 måneders fabrikkgaranti pluss en ekstra 36 måneders garanti. Varigheten av denne garantien kan variere etter internasjonal region basert på lokale lover og forskrifter.
Rekkevidde på Ultimate:
130 km. (* estimert rekkevidde fra Polaris for 3-seter RANGER XP Kinetic i 40 km/h med 115 kg last)
Vår erfaring: Vi kjørte Røros -Tynset i -20`c og holdt da helt til Tynset 5,7mil med grei margin, og da som nevnt i -20`c med den mindre pakken på 14,9kw.
Maskinen tar imot lading helt ned til -40`c, så den er godt forberedt for Norske vintre.
Ønsker du en billigere kan du kjøpe Premieum utgaven. Prisreduksjon 80.000,-+ mva da med 14,9kw. Kun batteripakke, lader på 3kw og Ride command som er forskjell.

Skap Fremtiden med Polaris Kinetic Ultimate - Den ultimate Elektriske Arbeidsmaskinen 2024!

Drømmer du om å revolusjonere måten du utfører landbruksarbeid på?
Da er Polaris Kinetic Ultimate den ultimate løsningen du har ventet på! Med avansert teknologi og banebrytende ytelse, tar denne elektriske arbeidsmaskinen din virksomhet til neste nivå.

Lang Rekkevidde og Klar for Jobben:
Med en imponerende rekkevidde på 130 km, er Polaris Kinetic Ultimate klar for de lengste og mest krevende arbeidsdagene. Uansett hvor arbeidet tar deg, kan du stole på denne maskinen til å levere pålitelig ytelse og komme deg hjem igjen uten bekymring for tomme batterier.

Ytelse som Overgår Forventningene:
Med Polaris Kinetic Ultimate trenger du ikke å ofre kraft for å gå over til elektrisk. Denne arbeidsmaskinen leverer imponerende ytelse og dreiemoment, slik at du kan håndtere selv de tøffeste oppgavene med letthet og effektivitet.

Allsidighet og Pålitelighet:
Enten du driver med jordbruk, skogbruk, linjebygg eller annet entreprenør arbeid, vil Polaris Kinetic Ultimate være din uunnværlige partner. Denne maskinen er bygget for å tåle de mest utfordrende forholdene og gir deg den allsidigheten og påliteligheten du trenger for å lykkes.

Ultimat Komfort og Funksjonalitet:
Med sitt romslige førerhus og intuitive betjening, tilbyr Polaris Kinetic Ultimate en førsteklasses opplevelse hver gang du setter deg bak rattet. Ergonomisk design og avanserte funksjoner gjør lange arbeidsdager til en glede, ikke en prøvelse.

Fremtidsrettet Design og Teknologi:
Polaris Kinetic Ultimate 2024-modellen representerer det siste innen design og teknologi for landbruksmaskiner. Fra avanserte kjøretøyskontrollsystemer til integrerte tilkoblingsmuligheter, er denne maskinen klar til å møte de utfordringene fremtiden bringer.

Bli En Del av Polaris-Fellesskapet:
Når du velger Polaris Kinetic Ultimate, blir du en del av et globalt fellesskap av landbruksentusiaster og profesjonelle. Vår dedikerte kundeservice og omfattende nettverk av forhandlere står klare til å støtte deg gjennom hele din landbruksreise.

Klar for Fremtiden?
Er du klar til å skape fremtiden med Polaris Kinetic Ultimate? Kontakt oss i dag for å lære mer eller besøk din nærmeste Polaris-forhandler for en spennende prøvekjøring.

Fremtiden venter - ta det første skrittet i dag!

 

Vi har faste åpningstider butikk og verksted.
Mandag-Onsdag og Fredag 8-16
Torsdag 8-19  (Verksted 8-16)
Lørdag Stengt


* Finansiering fra kr 0,- i egenkapital, ta kontakt.
VI tilbyr dette i samarbeid med Santander Consumer Bank, Gjensidige Bank (Nordea Finans) alt etter hva du ønsker. Vi tilbyr også lån med 0,- kr i egenkapital. Vi har konkurransedyktige avtaler!

Husk å ta med BANK ID:

Om du skal kjøpe brukt, nytt eller innbytte kjøretøy hos oss. Du trenger det til salgsmeldingen.
Som godkjent Autoreg-forhandler av statens vegvesen, ordner vi registreringen selv og kan dermed levere kjøretøyet raskt.
Velkommen til en enkel og hyggelig handel hos oss. Her virker alt av Bankid system.

Om oss: 
Vi vokste ut av våre gamle lokaler og flyttet inn i nye flotte lokaler høsten 2020.  Nybygget inneholder butikk, kontorer, lager, verksted, kaldlager og vaskehall.
Over 20års erfaring og vår butikk etablerte vi i 2001. Salg - innbytte - service - deler - nettbutikk  Vi flyttet til fine lokaler i 2006 som 14år senere gjorde at vi igjen måtte flytte til dagens moderne og flotte lokaler bygget og tilpasset vår bruk! 
Du er trygg hos oss! I 2018 ble vi sertifisert som Miljøfyrtårn som den første i vår bransje! Resertifisert i 2022. (motorsykkel, Snøscooter og atv). Vi har totalt 12 fagbrev innad i bedriften og er Godkjent motorsykkel og bilverksted. Autorisert verksted for alle merker vi fører. 
Totalt 11 fagbrev fordelt på 9 faste ansatte i kategori: Motorsykkelmekaniker, salgsfaget, bilmekaniker, delelagerfaget, reparatør tunge kjøretøy og landbruksmaskin-mekaniker samt at vi alle er på årlige kurs med faglig påfyll og oppdateringer
Hos oss kan du være trygg som kunde og vi garanterer at kundetilfredshet og service er vår første prioritet. Faste åpningstider som gir deg en sikkerhet i å få hjelp.
Vi er forhandler av: Polaris atv, utv og Snøscooter, BK Hengeren, Honda MC og Båtmotorer, Tohatsu båtmotorer outboard, Terhi Båter,  Alloycraft båter, Pioner båter, Aixam Mopedbiler med mer!

 • Facebook:       facebook.com/outdoormotortynset
 • Hjemmeside:  www.outdoormotor.no 
 • Nettbutikk      outdoormotor.no  
 • Hoved nr tlf: 62472000

Selgere:
Roar Nilsen: Roar.nilsen@outdoormotor.no  45 49 22 01
Roar Bangen: Roar.bangen@outdoormotor.no 45 50 72 96

Vi skaffer det meste av utstyr til andre merker som: Polaris, Cfmoto, Can-Am , Yamaha , Arctic Cat , Honda, TGB, Kymco, Hisun, Kawasaki, Goes, Suzuki, Linhai, Segway, Lynx, Ski-Doo med mer.

Copyright © Outdoormotor Tynset As (tidligere Tynset Bil & Mc As)
Kopiering av tekst og bilder tillates ikke.
Med forbehold om feil i annonsen.

 

Utstyr

 • 12V uttak
 • Bagasjebrett
 • LED lys
 • Revers

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Annonseinformasjon

FINN-kode 348234421
Sist endret 12. apr. 2024 20:49
Referanse Kinetic Ultimate std

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.