Polaris Ranger Kinetic Premium Elektrisk, Pris eks mva 355.100

Pris 449 875 kr
Årsavgift
Les mer
Årsmodell
2024
Tilstand
Ny
Effekt
110 hk
Vekt
808 kg
Type
ATV
Farge
Hvit/blå
Drivstoff
Elektrisitet

Beskrivelse

Siden dette er en arbeidsmaskin (traktor)  havner denne i kategori mva pliktig. Derav pris eks mva kr: 355.100,-
Vi tilbyr også Leasing og lån.

Maskin på lager for omgående levering 

Registreres valgfritt som 40km/t Traktor (A - 16år) eller 60km/t Traktor  (B-18år) 

Hyttepakke med vindusvisker og varme apparat og mye mer utstyr finnes. Bilder er av vår demomodell som er godt utstyrt. Bilde uten hyttepakke viser prisen slik denn  er annonsert. Se annen annonse for komplett pakke.
Du er selvfølgelig velkommen til komme innom for å teste vår demomaskin, eller ta kontakt så kanskje vi kan ta en tur til deg. Må da være innenfor en fornuftig avstand fra oss.

Med god tilhengervekt på hele 1134kg.

 •  EPS (eletronisk serviostyring)
 • Elektrisk motor med 14 lb-tf dreiemoment Magnet AC motor
 • 110hk
 • Innebygd 3kw lader Type 2 kontakt
 • Lithium - Ion batteripakke på 14,9kw
 • Regenerering av batteri 
 • Oppvarming av batteripakke som std
 • Verdens beste AWD! 
 • Klassesns beste uten noen tvil! 
 • LED lys rundt om
 • Alufelger
 • 29-tommers Pro Armor X-Terrain-dekk og 14-tommers felger
 • 35,5 cm bakkeklaring
 • LED-frontlys og senteraksentlys som indikerer lading
 • Beskyttelsesplate for hele karosseriet og fremre støtfanger
 • 12 V strømport i lastekasse med integrert dashbordbryter
 • 567 kg lastekassekapasitet og 1134 kg trekkapasitet
 • 2 års garanti på kjøretøy*
 • 3 års garanti på drivverk*
 • 5 års garanti på batteri*
 • *Kampanjegaranti for drivverk inkludert 24 måneders fabrikkgaranti pluss en ekstra 12 måneders garanti. Kampanjebatterigaranti inkludert 24 måneders fabrikkgaranti pluss en ekstra 36 måneders garanti. Varigheten av denne garantien kan variere etter internasjonal region basert på lokale lover og forskrifter.
Rekkevidde på Premium:
70 km. (* estimert rekkevidde fra Polaris for 3-seter RANGER XP Kinetic i 40 km/h med 115 kg last)
Vår erfaring: Vi kjørte Røros -Tynset i -20`c og holdt da helt til Tynset 5,7mil med grei margin, og da som nevnt i -20`c.
Maskinen tar imot lading helt ned til -40`c, så den er godt forberedt for Norske vintre.
Ønskes mer rekkevidde kan du kjøpe Ultimate utgaven. Pristillegg 80.000,-+ mva.

Oppdag Fremtiden med Polaris Kinetic Elektrisk Arbeidsmaskin Traktor 2024 - Premium Utgave!

Er du klar til å ta dine landbruks, entreprenør, linje, arbeids oppgaver til neste nivå med banebrytende teknologi og pålitelighet? Da er Polaris Kinetic elektrisk arbeidsmaskin traktor det perfekte valget for deg!

Kraft og Miljøvennlighet i Perfekt Harmoni:
Med Polaris Kinetic trenger du ikke lenger velge mellom kraft og miljøvennlighet. Vår avanserte elektriske drivlinje leverer imponerende ytelse samtidig som den reduserer karbonavtrykket. Utfør dine landbruksoppgaver med ren samvittighet og uten støy og utslipp.

Allsidighet og Pålitelighet:
Enten du driver med jordbruk, skogsbruk eller annet landbruksarbeid, vil Polaris Kinetic være din trofaste følgesvenn. Med sin robuste konstruksjon og avanserte teknologi, kan du stole på denne maskinen til å takle enhver utfordring med letthet og pålitelighet.

Premium Kvalitet og Komfort:
Med Polaris Kinetic Premium får du ikke bare en arbeidsmaskin, men en opplevelse av førsteklasses kvalitet og komfort. Det romslige førerhuset er ergonomisk designet for å gi deg maksimal komfort under lange arbeidsdager, mens den intuitive betjeningen gjør det enkelt å utføre selv de mest krevende oppgavene.

Fremtidsrettet Design og Teknologi:
Polaris Kinetic 2024-modellen er utstyrt med det siste innen design og teknologi for å sikre optimal ytelse og effektivitet. Fra avanserte kjøretøyskontrollsystemer til integrerte tilkoblingsmuligheter, er denne arbeidsmaskinen klar til å møte fremtidens krav til landbruksarbeid.

Bli En Del av Polaris-Fellesskapet:
Når du velger Polaris Kinetic, blir du en del av et stolt fellesskap av landbruksentusiaster og profesjonelle over hele verden. Vår dedikerte kundeservice og omfattende nettverk av forhandlere står klare til å støtte deg gjennom hele din landbruksreise.

Klar for Fremtiden?
Er du klar til å ta dine landbruksoppgaver til neste nivå med Polaris Kinetic elektrisk arbeidsmaskin traktor? Kontakt oss i dag for å lære mer eller besøk din nærmeste Polaris-forhandler for en spennende prøvekjøring.

Fremtiden venter - er du klar?

 

Vi har faste åpningstider butikk og verksted.
Mandag-Onsdag og Fredag 8-16
Torsdag 8-19  (Verksted 8-16)
Lørdag Stengt


* Finansiering fra kr 0,- i egenkapital, ta kontakt.
VI tilbyr dette i samarbeid med Santander Consumer Bank, Gjensidige Bank (Nordea Finans) alt etter hva du ønsker. Vi tilbyr også lån med 0,- kr i egenkapital. Vi har konkurransedyktige avtaler!

Husk å ta med BANK ID:

Om du skal kjøpe brukt, nytt eller innbytte kjøretøy hos oss. Du trenger det til salgsmeldingen.
Som godkjent Autoreg-forhandler av statens vegvesen, ordner vi registreringen selv og kan dermed levere kjøretøyet raskt.
Velkommen til en enkel og hyggelig handel hos oss. Her virker alt av Bankid system.

Om oss: 
Vi vokste ut av våre gamle lokaler og flyttet inn i nye flotte lokaler høsten 2020.  Nybygget inneholder butikk, kontorer, lager, verksted, kaldlager og vaskehall.
Over 20års erfaring og vår butikk etablerte vi i 2001. Salg - innbytte - service - deler - nettbutikk  Vi flyttet til fine lokaler i 2006 som 14år senere gjorde at vi igjen måtte flytte til dagens moderne og flotte lokaler bygget og tilpasset vår bruk! 
Du er trygg hos oss! I 2018 ble vi sertifisert som Miljøfyrtårn som den første i vår bransje! Resertifisert i 2022. (motorsykkel, Snøscooter og atv). Vi har totalt 12 fagbrev innad i bedriften og er Godkjent motorsykkel og bilverksted. Autorisert verksted for alle merker vi fører. 
Totalt 11 fagbrev fordelt på 9 faste ansatte i kategori: Motorsykkelmekaniker, salgsfaget, bilmekaniker, delelagerfaget, reparatør tunge kjøretøy og landbruksmaskin-mekaniker samt at vi alle er på årlige kurs med faglig påfyll og oppdateringer
Hos oss kan du være trygg som kunde og vi garanterer at kundetilfredshet og service er vår første prioritet. Faste åpningstider som gir deg en sikkerhet i å få hjelp.
Vi er forhandler av: Polaris atv, utv og Snøscooter, BK Hengeren, Honda MC og Båtmotorer, Tohatsu båtmotorer outboard, Terhi Båter,  Alloycraft båter, Pioner båter, Aixam Mopedbiler med mer!

 • Facebook:       facebook.com/outdoormotortynset
 • Hjemmeside:  www.outdoormotor.no 
 • Nettbutikk      outdoormotor.no  
 • Hoved nr tlf: 62472000

Selgere:
Roar Nilsen: Roar.nilsen@outdoormotor.no  45 49 22 01
Roar Bangen: Roar.bangen@outdoormotor.no 45 50 72 96

Vi skaffer det meste av utstyr til andre merker som: Polaris, Cfmoto, Can-Am , Yamaha , Arctic Cat , Honda, TGB, Kymco, Hisun, Kawasaki, Goes, Suzuki, Linhai, Segway, Lynx, Ski-Doo med mer.

Copyright © Outdoormotor Tynset As (tidligere Tynset Bil & Mc As)
Kopiering av tekst og bilder tillates ikke.
Med forbehold om feil i annonsen.

 

Utstyr

 • 12V uttak
 • Bagasjebrett
 • LED lys
 • Revers

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Annonseinformasjon

FINN-kode 348188437
Sist endret 12. apr. 2024 17:58
Referanse Kinetic Premium

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.