Loncin NYHET 2024, XWOLF 550

Pris 84 990 kr
Årsavgift
Les mer
Årsmodell
2024
Tilstand
Ny
Effekt
50 hk
Type
ATV
Farge
sort

Beskrivelse

Møt den nye Loncin XWOLF 550, en ATV som gir deg mye for pengene. Denne tøffe firehjulingen er perfekt for deg som ønsker en kraftig maskin uten å tømme lommeboken.
Loncin XWOLF 550 et smart kjøp både for de erfarne og de som nettopp har begynt med ATV-kjøring.


XWOLF 550 drives av en solid motor på nesten 500cc som leverer over 50 hestekrefter. Det gir deg kraft nok til ulike arbeidsoppgaver og fritidskjøring. 

ikke bare kraftig, men også smart designet. Med en lengde på litt over to meter og god bakkeklaring, kan du enkelt manøvrere gjennom både skog og mark. Setet er høyt nok til at du får god oversikt, og fjæringen sørger for en behagelig tur selv på humpete underlag.

XWOLF 550 kommer med en drivstofftank på 25 liter. 

Er det ikke denne firehjulingen du har vært på jakt etter?
Vi har flere forskjellige ATV fra Loncin og TGB i butikken på Tverlandet og kan levere det meste av ekstrautstyr til din firehjuling. Alt fra små varehengere, tømmerhengere, beitepussere og utstyr til snørydding. 
Vi leveres også utstyr til de fleste merker på markedet i dag som Polaris, Can-Am, CF-Moto, Arctic Cat, Yamaha, Honda og Suzuki.

Andre modeler du finner hos oss

  • Loncin XWOLF 300
  • Loncin XWOLF 700 
  • Loncin XWOLF 1000 - Kommer, NYHET i 2024
  • Space - råstilig ATV for barn
  • TGB 1000LTX
  • TGB 600LTX
  • TGB 600 SE X 
  • TGB 520i

Oktan Fritid AS holder til på Tverlandet i Bodø, rett ved riksveien, hvor vi tilbyr en butikk med utstilling, et godkjent verksted og delelager for alle våre merker. Vi forhandler båter, motorer, tilhengere, skaptilhengere, ATVer, MC, lettmc, mopeder, mopedbiler og diverse tilbehør. Vi fører merkevarer som Loncin, TGB, Sting, River, Terhi, Mercury, Tohatsu, Evinrude, Respo, Brenderup, Ligier med flere.

Finansiering ordner vi gjennom våre samarbeidspartnere Sparebank1 Finans eller DNB Finans. Vi tilbyr også innbytte, så ta gjerne kontakt for mer informasjon om dette. 
Alt kan fraktes, ta kontakt for tilbud.

Forbehold om feil i annonsen.

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Kontaktperson
Oktan Fritid AS
Telefon
75 52 59 00

Hagebyen 2, 8050 Tverlandet

Annonseinformasjon

FINN-kode 348164085
Sist endret 19. apr. 2024 13:47

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.