SOLGT

Yamaha YMF

Årsavgift
Les mer
Årsmodell
2006
Tilstand
Brukt
Slagvolum
80 ccm
Ant. eiere
2
Type
ATV
Farge
Blå

Beskrivelse

Lite brukt 2006 mod Yamaha YMF 80 til salgs. Denne er kun kjørt pent noen få ganger da jenteungen ønsket begynne på cross. Da ikke dette falt i smak så velger vi nå å selge vidunderet videre til noen andre som kan bruke den. Den har noen små bruksmerker, men jeg vil absolut beskrive den som en fin og velholdt ATV.

Den starter lett og sviver som ei klokke. Selvstarter og batteri, alt virker fint. Justerbar gass, for roligere aksellerasjon og hastighet. Motor er alltid oppvarmet før gasspådrag. Den har kardang istedenfor kjede, noe som er mye mer holdbart og omtrent vedlikeholdsfritt. Den har 3 gir med innebygget clutch, så man slipper å clutche. Man kan betjene bakbremsene både via hendel på styret og via en fotpedal, noe som øker sikkerheten og gjør den enkel å kjøre. Den har tommelspeed. Den er lagret innendørs og under tak. Det følger med 2 nøkler.

Reklamasjonsrett ved kjøp fra privatperson

Normalt gjelder 2 års reklamasjonsfrist mot skjulte feil og mangler. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn det du hadde grunn til å forvente, basert på informasjon du har fått fra selger. Vær oppmerksom på at begge parter kan fraskrive seg reklamasjonsretten dersom dette er tydelig spesifisert i en kjøpekontrakt.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Du må være logget inn for å se profilen

Rakkestad 36, 4708 Vennesla

Annonseinformasjon

FINN-kode 348100079
Sist endret 11. mai 2024 19:12

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.