SOLGT

Yamaha Yamaha Fazer 600, Meget pen Som ny!!

Pris 59 900 kr

Motorsykkelen selges av et medlem av Norsk MC-Forhandlerforening. Når du kjøper MC av en forhandler som er medlem av NMCF, handler du av en forhandler som har forpliktet seg til å følge NMCF etiske retningslinjer. Dette gir deg som kjøper en ekstra trygghet.

Mer om fordelene ved å handle av et NMCF medlem.

Medlem

Motorsykkelen selges av et medlem av Norsk MC-Forhandlerforening. Når du kjøper MC av en forhandler som er medlem av NMCF, handler du av en forhandler som har forpliktet seg til å følge NMCF etiske retningslinjer. Dette gir deg som kjøper en ekstra trygghet.

Mer om fordelene ved å handle av et NMCF medlem.

Omregistrering
Ikke oppgitt (avgifter)
Årsavgift
Les mer
Km.stand
26 000 km
Årsmodell
2002
Tilstand
Brukt
Effekt
95 hk
Slagvolum
599 ccm
Vekt
214 kg
Reg.nr
DN8215
Type
Touring
Farge
Grønn
Drivstoff
Bensin

Se kjøretøyopplysninger Åpnes i nytt vindu

Sjekk heftelser på DN8215 Åpnes i nytt vindu

Beskrivelse

Ønsker du å eie en tidløs klassiker? En motorsykkel som ikke bare ser ny ut, men som også har blitt pleiet som et skattet juvel gjennom årene? Da er denne Yamaha Fazer 600 fra 2002 det perfekte valget for deg!

Denne sykkelen er ikke bare pen – den er praktisk talt som ny. Med det samme klistremerket som har sittet på siden siden den rullet ut av fabrikken i 2002, er det tydelig at denne Yamaha Fazer 600 har blitt behandlet med omsorg og respekt. Den skinner fremdeles og er klar til å gi sin neste eier en uforglemmelig kjøreopplevelse.

En morsom sykkel med en imponerende motor som har gått ekstremt lite til tross for sine 21 år. Dette er et bevis på hvor godt den har blitt tatt vare på. Med en motor i slik stand er det som å eie et tidskapsel på to hjul – en perfekt balanse mellom pålitelighet og spenning.

Enten du er en entusiast som søker etter en pålitelig pendler eller en lidenskapelig kjører som ønsker å erobre svingete veier, tilbyr Yamaha Fazer 600 deg den perfekte kombinasjonen av stil og ytelse. Denne sykkelen har en historie å fortelle og venter på å skape nye eventyr sammen med sin neste eier.

Ikke gå glipp av sjansen til å eie denne sjeldne skjønnheten. Ta kontakt nå for å oppleve den overveldende tilstanden til denne Yamaha Fazer 600 fra 2002. Du vil ikke bare kjøre en motorsykkel, du vil eie et tidløst kunstverk på hjul.

Utstyr

  • Effektanlegg
  • Vindskjerm

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Kontaktperson
Stein Ove/ Omar / Peter
Telefon
23 06 00 00
Mobil
46 91 85 15

BEDRIFTSVEIEN 6, 0950 Oslo

Annonseinformasjon

FINN-kode 347067334
Sist endret 23. apr. 2024 10:44

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.