SOLGT

Kawasaki Versys

Motorsykkelens serviceprogram er fulgt. Det er tatt servicer på motorsykkelen i henhold til fabrikkens retningslinjer.

Service

Motorsykkelens serviceprogram er fulgt. Det er tatt servicer på motorsykkelen i henhold til fabrikkens retningslinjer.

Omregistrering
613 kr (avgifter)
Pris eks omreg
59 386 kr
Årsavgift
Les mer
Km.stand
41 000 km
Årsmodell
2016
Tilstand
Brukt
Tilstandsrapport
Nei
Effekt
69 hk
Slagvolum
649 ccm
Vekt
216 kg
Ant. eiere
5
Reg.nr
NB3028
Type
Touring
Farge
Gul og svart
Drivstoff
Bensin

Se kjøretøyopplysninger Åpnes i nytt vindu

Sjekk heftelser på NB3028 Åpnes i nytt vindu

Beskrivelse

Med en tung følelse i hjertet selger jeg min elskede motorsykkel som har vært kilde til utallige øyeblikk av ren kjøreglede! Denne praktfulle sykkelen har vært min trofaste følgesvenn, brukt hovedsakelig til sommerpendling og utforskning av de naturskjønne veiene rundt gamle Viken. Dessverre må jeg si farvel på grunn av familieforøkelse og en ny jobb som dessverre ikke lar meg nyte MC-kjøringen like ofte som før.

MCen har alltid blitt ivaretatt med omhu, oppbevart innendørs og gjennomgått årlige servicer hos Monsterbike. Alle servicearbeider er nøye dokumentert, og verkstedet har en solid oversikt og erfaring med denne spesifikke modellen.

I løpet av 2022/23 har sykkelen blitt oppgradert med nye bremseklosser og bremseskiver både foran og bak, samt toppet med Metzler asfaltdekk for optimal ytelse. Tillegg av et nytt Yuasa batteri i 2023, et svart vindskjold og oppgradering av styret, fotpinner og komfortsal for bedre komfort, viser min innsats for å holde sykkelen i topp stand. Originaldeler følger med for de som foretrekker det.

Denne GT-utgaven kommer med et imponerende utvalg av funksjoner inkludert varmeholker, håndbeskyttere, sidevesker, toppveske og gir indikator, som alle bidrar til en overlegen kjøreopplevelse.

Vær forberedt på å bli bergtatt av kraften og smidigheten til denne sykkelen! Den er en ekte adrenalinfylt glede å kjøre, og jeg er sikker på at den nye eieren vil sette pris på hver eneste tur.

Jeg vil sterkt anbefale alle potensielle kjøpere å se denne MCen i aksjon på YouTube, hvor den omtales med superlativer av entusiastiske eiere verden over.

MCen er klar for eventyr, så ikke nøl med å ta rattet og gi gass! ??

Utstyr

  • 12V uttak
  • ABS
  • Bagasjebrett
  • Hendelbeskyttere
  • Kjørecomputer
  • Sidevesker
  • Toppveske
  • Varmeholker
  • Vindskjerm

Reklamasjonsrett ved kjøp fra privatperson

Normalt gjelder 2 års reklamasjonsfrist mot skjulte feil og mangler. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn det du hadde grunn til å forvente, basert på informasjon du har fått fra selger. Vær oppmerksom på at begge parter kan fraskrive seg reklamasjonsretten dersom dette er tydelig spesifisert i en kjøpekontrakt.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Du må være logget inn for å se profilen

Åskollen, 3028 Drammen

Annonseinformasjon

FINN-kode 346490207
Sist endret 24. apr. 2024 23:19

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.