Polaris Ranger 570 EPS Nordic Pro Kampanje!!

Pris 198 750 kr

Denne atven selges med Resterende ny MC garanti (24 mnd).

Garanti

Denne atven selges med Resterende ny MC garanti (24 mnd).

Årsavgift
Les mer
Km.stand
1 km
Årsmodell
2023
Tilstand
Ny
Slagvolum
570 ccm
Type
ATV
Farge
Sort/Blå
Drivstoff
Bensin

Beskrivelse

!!Vinterkampanje på Ranger 570 Nordic Pro, spar over 30.000,-!!

LAGET FOR ARBEID OG LEK

Med den nye RANGER 570-serien trenger du ikke å velge mellom arbeid og moro. Når du har arbeid som skal gjøres, er det enkelt å hale og slepe raskt. Når tiden er inne for moro, får du maksimal komfort, og manøvrering på trange steder er ikke noe problem.

  • Trygt frakt mer kraft og tauekapasitet
  • Smidig kjøring og manøvrering mens du er på tur
  • Romslig interiør med en stor oppbevaringsboks som er enkel å bruke
  • Kjør i ulendt terreng med 10 tommer (25,8 cm) bakkeklaring
  • Lett å runde hjørner og navigere trange rom


GOD Å ARBEIDE MED

Prostar 570-motoren gjør det enklere å frakte tunge laster trygt. Det helt nye, romslige bagasjerommet tilbyr masse plass som effektivt transporterer verktøy eller utstyr, og en ny enkelthåndtaks bakluke som gir rask og enkel tilgang til å dumpe muld, ved og annen last fra boksen. True On-Demand All-Wheel Drive gir øyeblikkelig feste i steinete, vått og gjørmete terreng.

MORSOMT Å KJØRE

Den nye RANGER SP 570 er enkel å håndtere, smidig rundt hjørner og har best mulig fjæring og bakkeklaring. Det romslige interiøret har rikelig med benplass, samt rikelig med lagringsplass for alt utstyret ditt.

PERFEKT TILPASSET

RANGER SP 570 er riktig størrelse, til riktig pris med de riktige funksjonene. Den kompakte bredden på 56,8 tommer (144,5 cm) gjør det enkelt å sykle på trange stier og sømløst å transportere. Strammere svingradius gjør det lett å navigere i trange svinger. Tilpass arbeids- eller lekebehov med et bredt utvalg av tilbehørsalternativer.

GASSASSISTERT OPPBEVARINGSBOKS MED TIPP

Frakt mer last, ta kortere turer og last av med letthet takket være det ledende dumpboksvolumet med éngreps bakluke og gassassistert dumpboks.
Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Annonseinformasjon

FINN-kode 337625067
Sist endret 8. apr. 2024 14:39

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.