Video

Yamaha R1M

Pris 219 000 kr
Omregistrering
591 kr (avgifter)
Pris eks omreg
218 409 kr
Årsavgift
Les mer
Km.stand
20 100 km
Årsmodell
2016
Tilstand
Brukt
Effekt
200 hk
Slagvolum
998 ccm
Vekt
200 kg
Reg.nr
DX6796
Type
Sport
Farge
Alu sølv sort
Drivstoff
Bensin

Se kjøretøyopplysninger Åpnes i nytt vindu

Sjekk heftelser på DX6796 Åpnes i nytt vindu

Beskrivelse

2016 YZF R1M. For kunde har vi nå for salg noe av det råeste du kunne kjøpe deg av MC i 2016.

Den utrolige R1M er basert på den mesterskapsvinnende R1, og er toppen av Yamahas rene racingteknologi. Det gir en kjøreopplevelse som ingenting før det.
Effekten er svært lineær og kontrollerbar med omfattende YRC elektroniske kontroller. Legg til premiumfunksjoner, inkludert en ôhlins Electronic Racing Suspension, lettvekts karosseri og en svært avansert dataenhet så gir denne pakken deg en meget kapabel maskin som overgår det meste fra den tidsperioden.

Motor:

Den 4-sylindrede crossplane-motoren på 998 cc har en 4-sylindret crossplane veivakselmotor i titan, som var bransjens første for en produksjonsmotorsykkel. Den spesifikke titanlegeringen som brukes til å produsere de nye forbindelsesstengene er rundt 60 % lettere enn stål, og denne store vektreduksjonen gir R1M-motoren en responsiv og potent karakter ved høye turtall. Denne imponerende motoren leverer ekstremt høye hestekrefter og en sterk puls av lineært dreiemoment.

• Kompakt stablet 6 trinns girkasse konstruert for å matche den nye motoren. Girboksen er konstruert for å sentralisere massen og for å holde den totale motorstørrelsen kortere foran og bak, noe som optimaliserer motorens plassering i rammen for enestående vektbalanse.
• Rocker-Arm Valvetrain som øker kraften ytterligere.
• Lette motorkomponenter og lette magnesiumdeksler brukes til å redusere motorvekten ytterligere.
• Titan eksosanlegg - R1M er utstyrt med et eksosanlegg produsert hovedsakelig av titan. I tillegg bidrar en kompakt lyddemper midtskips ytterligere til massesentralisering.
• Avansert clutchassistent som brukes til å gi føreren mer selvsikker nedgiring når du kjører aggressivt inn i svinger, samtidig som den håndterer dreiemomentet til R1Ms høyeffekts rekkefirermotor.

Kort oppsummert gir 200hk fordelt på 200kg deg en særdeles potent kraft som fortsatt den dag i dag står seg godt i forhold til nyere konkurrenter. Samtidig er dette en kjørevennlig maskin som er meget lettkjørt og godt oppsatt med elektroniske dempere fra ôhlins, noe som borger for gode kjøreopplevelser!

Siste service utført på 17000km, samt byttet simmeringer og olje på forgaffel. Det ble i tillegg byttet bremsevæske og klosser foran.

Mye ekstrautstyr påmontert -->

 • Svært mye carbon deler er ettermontert

 • Varmehåndtak

 • Mobilholder

 • Gode dekk

 • Akrapovic helanlegg

 • Høyere vindskjerm

 • Trinser til depot støtte

 • Carbondeksel passasjer medfølger

 • Original eksos medfølger


Sykkelen selges som ett formidlingssalg for kunde og vi opptrer bare som mellommann og er ikke solidarisk ansvarlig med selger.


Vi tilbyr alle former for finansiering via vår samarbeidspartner Santander.

Om oss:

Ride Trondheim AS startet i 1967 i Innherredsveien, under navnet William Jenssen AS. Vi drev da kun med Vespa mopeder.

Våren 1991 flyttet vi til Sorgenfriveien 14 hvor vi drev med både salg og verksted for flere merker som Suzuki, Kawasaki, BMW, Triumph og KTM.

Høsten 2009 overtok vi Yamaha agenturet i Trondheim og i november 2021 utvidet vi driften til å gjelde de fleste produkter fra markedslederen Yamaha. Vi flyttet samtidig inn i helt nye lokaler i Fossegrenda 3 og er i dag en av de største Yamaha forhandlerne i Norge og opererer også under navnet Yamaha Store Trondheim på sosiale medier.

Vi er i dag 9 ansatte og i tillegg til salg av Yamaha sin produktportefølje har vi også ett fullverdig ettermarked med autorisert godkjent verksted og dele/utstyrssalg.

Vårt motto er alltid å tilstrebe best mulig service og oppfølging til kundene våre ved kontakt med vår forhandler.

Hjemmeside: https://yamahastoretrondheim.no/

Facebook: https://www.facebook.com/RideTrondheim

Salgsavdeling:

Håkon Killingberg mobil 950 30 603
Petter Evjen mobil 485 75 794
Tom Ove mobil 480 94 525

Utstyr

 • ABS
 • Effektanlegg
 • Kjørecomputer
 • Traction control
 • Varmeholker

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Kontaktperson
Håkon / Petter / Tom Ove
Telefon
73 82 17 70

FOSSEGRENDA 3, 7038 Trondheim

Annonseinformasjon

FINN-kode 328972990
Sist endret 21. nov. 2023 09:13
Referanse DX6796

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.