Utløpt

Honda CMX 500 Rebel Sommer tilbud

Pris 89 990 kr
Omregistrering
Fritatt (avgifter)
Årsavgift
Les mer
Årsmodell
2023
Tilstand
Ny
Tilstandsrapport
Nei
Effekt
46 hk
Slagvolum
471 ccm
Vekt
191 kg
Type
Custom
Farge
Titanium Silver

Beskrivelse

Vi har noen klare for levering. Høsttilbud

Spar mer enn 5 000,-

Rebel, Hondas populære A2-tilpassede kompakte cruiser på 500 kubikk, får nye fargevalg til 2023. Modellen kommer ellers med assist/slipper-clutch, LED-belysning og girindikator. En Rebel S-versjon med fabrikkmontert tilbehør – frontlyktdeksel, helsvarte gaffel-deksler og -belger pluss sete i diamantsømstil – er også tilgjengelig i Titanium Metallic-lakkering for 2023.


For mange førere i begynnelsen av 20-årene – generasjon Z, som har vokst opp gjennom den digitale tidsalderen – betyr motorsykler så mye mer enn bare transport. De må representere en livsstil, en holdning og la dem uttrykke sin egen individuelle identitet. Ved å kombinere tradisjon og banebrytende nye ideer og perspektiver, satte CMX500 Rebel seg som mål å være den motorsykkelen.  

CMX500 Rebel viser frem et klassisk, tidløst utseende, men gir det en fremtidsrettet, moderne stil, og ble en umiddelbar en hit ved introduksjonen til 2017-sesongen.  

Til 2020 fikk Rebel mer komfort og ble mer praktisk takket være reviderte sete- og fjæringsinnstillinger, pluss en girindikator. Både frontlyset og baklyset var nye, og tillegget av LED-blinklys betydde at all belysning ble LED. Et raffinert eksosanlegg, inkludert en ny eksossensor, sørget for samsvar med EURO5. Den fortsetter mekanisk uendret til 2023, men får tre helt nye – og passe kule – standardlakkvalg: Mat Gunpowder Black Metallic, Pearl Smoky Gray og Candy Diesel Red. 2023-utgaven av S Edition kommer i den nye Titanium Metallic. 

Enkel og rå

Nøkkelordene som ble brukt under utviklingen av Rebel var SIMPLE og RAW. Resultatet taler for seg selv. Rebel ruller på fete dekk, det er en lav og slank bobber hvor føreren sitter "i maskinen". Fra alle vinkler oser den av individualitet. 

Alt som kan være er i svart, noe som fremhever Rebels smidige design i tillegg til å understreke den subtile lakken. All belysning er LED, og den stemningsfulle runde frontlykten har en kompakt 175 mm diameter linse og støpt aluminiumsfeste. Det ultratynne ovale baklyset og skiltlyset matcher Rebels lave holdning. Speedometeret er en kompakt 100 mm skive med negativ LCD-skjerm og hvit bakgrunnsbelysning. Den huser også girindikator og viser oversikt over drivstofforbruket. Tenningslåsen er plassert på venstre side under drivstofftanken.

Momentsterk motor

Motoren på 471 kubikk er hentet fra den sportslige CBR500R, men med tilpasset PGM-FI- innstillinger for innsprøytning og ulike ventil- og tenningstider, er karakteren endret fra et høyt turtallsfokus til momentkraft langt lavere i registeret. Kraften leveres jevnt og lineært. Maksimalt dreiemoment er på 43,3 Nm ved 6 000 rpm og toppeffekten på 46 hestekrefter oppnås ved 8 500 rpm.     

Eksosanlegget er 2-1 og en LAF-sensor og forbedringer i lyddemperen hjelper Rebel med å nå Euro5-kravene. Lyden gir en pulserende følelse som står i stil med momentleveransene. Til 2020 ble innstillingene til framgaffelen optimalisert for bedre demping og en jevnere kjøreopplevelse. De doble demperne bak er nitrogen-fylte, og her kan man justere forspenningen i fem nivåer. 

Dunlop-dekk er montert med størrelsene 130/90-16 foran og 150/80-16 bak. Stilen til de 16-tommers støpte aluminiumsfelgene er skarpe og enkle. Den 296 mm store bremseskiven foran fungerer som et speil for eikemønsteret. Bremsekaliperen foran er tostemplet, mens kaliperen bak er enstemplet. 


TILBEHØR

Som en motorsykkel som er født til å utstyres med tilleggsutstyr, er det en rekke Honda originalt tilbehør tilgjengelig både individuelt eller som en del av pakkene, som er klare til å festes rett på CMX500 Rebel, inkludert:

Comfort Pack er ment å forbedre det praktiske til Rebel, ved å legge til følgende tilbehør:

Bagasjebærer

Ryggstøtte for passasjer

Vindskjerm

Justerbar bremsehendel

12V-uttak

Travel Pack øker bagasjekapasiteten til Rebel og inkluderer

Høyre og venstre salvesker i nylon

Special Pack er tilgjengelig i to farger og inkluderer tilbehør som understreker Rebel-stilen:

Tankbeskytter (midt og side)

Sett gaffeldeksler og gaffelbelger (standardmontering for S-utgaven)

Frontlysdeksel (standardmontering for S-utgaven)

Tilpasset salsett for fører og passasjer tilgjengelig i svart eller brunt (standard for S-utgaven)

Følgende tilbehør er også tilgjengelig:

Solo bagasjebærer

Salvesker i skinn

Klargjøring of registrering på kr 3 500,- Inkludert

Utstyr

  • ABS
  • Kjørecomputer
  • LED lys

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Kontaktperson
magnus
Mobil
33 32 53 54

Ulvikveien 29, 3150 Tolvsrød

Annonseinformasjon

FINN-kode 312535004
Sist endret 26. okt. 2023 14:16

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.