Video
Utløpt

Moonbike

Pris 98 900 kr

Denne snøscooteren selges med Resterende ny MC garanti (12 mnd).

Garanti

Denne snøscooteren selges med Resterende ny MC garanti (12 mnd).

Omregistrering
2 400 kr (avgifter)
Pris eks omreg
96 500 kr
Årsavgift
Les mer
Årsmodell
2023
Tilstand
Ny
Tilstandsrapport
Nei
Type
Snøscooter

Beskrivelse

https://moonbikes.com/en-gb/moonbikeEr du klar til å ta vinteropplevelsene dine til neste nivå? Vi introduserer den revolusjonerende nye elektriske snøscooteren - fremtiden for vintersport! Denne banebrytende maskinen er den første av sitt slag i Norge og vil imponere alle som liker motorsykler, snøscooter og friluftsliv.


Ikke bare er den elektriske snøscooteren bra for miljøet, men den er også utrolig morsom! Ingen bensin, ingen lukt og ingen lekkasjer, kan du nyte de fantastiske vinterlandskapene uten problemer. Vedlikeholdet er enkelt og mye billigere enn på tradisjonelle snøscootere, noe som gjør den til et praktisk og kostnadseffektivt valg for enhver vinterentusiast.


Transport av den elektriske snøscooteren er enkelt, da den kan passe på et stativ på baksiden av bilen. Å kjøre den er fantastisk og eventyrlig, og du trenger ikke å bekymre deg for å forstyrre naturen med lavt støynivå. Du vil elske hvor ren og lett denne maskinen er. Du trenger til og med ganske lite lagringsplass.


Den elektriske snøscooteren er ikke bare for privat bruk. Den er perfekt på skianlegg, utleietjenester, guidede turer, som nyttekjøretøy og til og med til hytta di. Du kan ta vinteropplevelsene dine til neste nivå med denne utrolige innovasjonen!


Ikke gå glipp av fremtiden for vintersport. Vær den første til å oppleve den unike spenningen med elektriske snøscootere. 100% elektrisk, 100% morsom, 100% bærekraftig... og dette kan være 100% ditt?!

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Kontaktperson
Bart Claeys
Mobil
45 72 54 32

2425 Ljørdalen

Annonseinformasjon

FINN-kode 301710034
Sist endret 10. aug. 2023 10:04

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.