Norges største på Mopedbil

Utløpt

Silence S02 HS L1e Silence -Elektrisk Moped

Pris 49 900 kr
Omregistrering
Ikke oppgitt (avgifter)
Årsavgift
Les mer
Årsmodell
2022
Tilstand
Ny
Vekt
130 kg
Type
Moped
Drivstoff
Elektrisitet

Beskrivelse

Endelig har vi fått inn elektriske mopeder og lett MC fra den anerkjente spanske produsenten SILENCE.

Dette passer inn i myndighetenes og befolkningens iver etter å elektrifisere kjøretøyparken i Norge. Derfor gir staten via ENOVA en kontantstøtte på hele kr. 3.500,- ved kjøp av elektrisk moped, og kr. 15.000,- ved kjøp av Lett MC. Dette kommer som en refusjon etter kjøpet er gjort.

Disse kjøretøyene er laget som elektriske scootere fra bunnen av, og kloke hoder har jobbet for at de skal bli så fleksible og effektive som mulig.

Den har en god rekkevidde med sine 139 km ved fulladet batteri. Denne målingen er foretatt etter WMTC-modellen som er standard-rekkeviddestandard for tohjulinger.

Et synlig bevis på fleksibiliteten er tanken bak dette med lading. Mopeden kan selvsagt lades med ledning der den står, men om lademuligheten er begrenset kan batteriet tas ut av kjøretøyet som en trillekoffert og lades på et annet sted helt adskilt fra mopeden.

Kjøreopplevelsen er på et høyt nivå av comfort ,-helt uten utslipp, vibrasjoner og lyd. Rask og behagelig, stabil og trygg. Det er en grunn til at modellen har blitt populær i Europas storbyer! I tillegg har politiet i Spania også valgt lett-mc varianten som et av sine kjøretøy for å utøve sine tjenester.

Selve scooteren (uten batteri) veier 89 kg. Den kjennes godt sammenskrudd og solid ut ved helt fra første berøring. Kvalitetsfølelsen forsterkes når man tar plass, og ved et lett trykk starter den opp. Det er et lettlest og informativt display med tydelig informasjon for trygg ferdsel i trafikken. Displayet informerer om fart, gjenværende batteristatus, rekkevidde, klokke, omgivelsestemperatur og batteritemperatur.

Det er en kjennsgjerning at MC og moped skal brukes på den varme årstiden med tanke på trafikksikkerhet. Det er viktig å være klar over at denne mopeden er designet for bruk i varmegrader. Om batteriet faller under null grader vil den ikke kunne brukes.

Batteriet har en kapasitet på 5,6 kWh, veier 41kg og er av typen Lithium. Det er beregnet en standard ladetid på 7-9 timer. Ombordladeren gir 600 W pr time ved 230V.

USB-ladeuttak er standard og gjør at du kan lade mobilen din (eller andre ting) mens du cruiser rundt på din scooter.

Ta kontakt med oss eller en av våre forhandlere for en titt og en prøvekjøring.

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Annonseinformasjon

FINN-kode 259120629
Sist endret 26. jul. 2022 09:14
Referanse 2411

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.