SOLGT

Bimota SB8R

Omregistrering
500 kr (avgifter)
Pris eks omreg
150 000 kr
Årsavgift
Les mer
Km.stand
32 245 km
Årsmodell
1999
Tilstand
Brukt
Tilstandsrapport
Ja
Effekt
138 hk
Slagvolum
996 ccm
Vekt
175 kg
Ant. eiere
3
Reg.nr
SV9638
Type
Sport
Farge
Rød

Se kjøretøyopplysninger Åpnes i nytt vindu

Sjekk heftelser på SV9638 Åpnes i nytt vindu

Beskrivelse

En sjelden mulighet. Denne Bimota er solgt ny i Bergen, (Moto Mania) og har gått nesten hele livet i Odda. Det var påbegynt restaurering når jeg overtok den, og hadde vært på verksted for ventilsjekk og oljeskift. Jeg fikk lakket klarlakk på resterende deler, lakket opp original-felgene ( annen farge ) og satte på nye dekk. Etter det har den kun fått noen lufteturer i fint vær. Dette er nr 96 av 150 og er en fantastisk kjøresykkel. Her er det ingen ABS eller Traction control, så her er det fører som bestemmer. Den er utstyrt med verste Paioli gaffel foran, og Øhlins bakdemper + styredemper. Foruten å være en flott og sjelden sykkel, er det også ett investerings objekt. Det følger med noen deler:

-Ekstra sett originale Antera felger, -Original kalibrerings verktøy for innsprøyting, -originalt verktøy futteral, -CD med verkstedhåndbok, - Paioli repsett for gaffel, - nytt komplett drevsett, -div smådeler, - 2 original nøkler, -depostøtte, - vedlikeholdslader.

Alt fungerer som det skal, minus litt clutch sluring ved kraftig aks. Ikke unormalt på de motorene (Suzuki TL 1000 R) og normalt å sette inn sterkere fjærer.

Prisen er satt ut fra min kunnskap om europeiske priser, og hvis den ikke blir solgt i Norge vil den bli avertert internasjonalt. men det vil være veldig synd siden denne er "Norsk".

Ønsker kun seriøse henvendelser.

Reklamasjonsrett ved kjøp fra privatperson

Normalt gjelder 2 års reklamasjonsfrist mot skjulte feil og mangler. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn det du hadde grunn til å forvente, basert på informasjon du har fått fra selger. Vær oppmerksom på at begge parter kan fraskrive seg reklamasjonsretten dersom dette er tydelig spesifisert i en kjøpekontrakt.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Du må være logget inn for å se profilen

Tangarvegen 6, 4353 Klepp stasjon

Annonseinformasjon

FINN-kode 232695656
Sist endret 20. des. 2021 16:08

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.