SOLGT

Kawasaki 1997

Pris 21 568 kr

Viktig info om din reklamasjonsrett.

Denne motorsykkelen selges av en privatperson og dette medfører at det i utgangspunktet er 2 års reklamasjonsfrist mot skjulte feil og mangler. Både kjøper og selger kan imidlertid fraskrive seg denne retten, dersom dette er tydelig spesifisert. Vær oppmerksom på dette før du signerer kjøpekontrakten. Reklamasjonsretten kan brukes dersom motorsykkelen er i dårligere stand enn du som kjøper hadde grunn til å forvente, basert på motorsykkelens alder, kjørelengde og informasjon du har fått fra selger av motorsykkelen. Motorsykkelen kan også være solgt "som den er" eller med tilsvarende forbehold, noe som setter ytterligere begrensninger i reklamasjonsretten til kjøperen.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Omregistrering
568 kr (avgifter)
Pris eks omreg
21 000 kr
Årsavgift
Nye regler. Les mer
Årsmodell
1997
Tilstand
Brukt
Tilstandsrapport
Nei
Slagvolum
599 ccm
Vekt
205 kg
Ant. eiere
9
Reg.nr
PE9862
Type
Sport
Farge
Grønn

Se kjøretøyopplysninger Åpnes i nytt vindu

Sjekk heftelser på PE9862 Åpnes i nytt vindu

Beskrivelse

Sykkelen er veldig bra mekanisk, og har ikke gått mer enn rett over 30 000. Kjørte ca 5 000 i fjor å den fungerte feilfritt.

Det var dessverre ett tyveriforsøk på den i vinter, som førte til at den datt i bakken og fikk litt riper på kåpe, motordeksel og vanntanken bak kåpen sprakk (se bildet).

Uten om dette så trenger den ett nytt bakdekk og oljeskift er vel å anbefale.

Ellers er den svært god å kjøre, tight og fin i lager, bra bremser og generelt veldig velholdt.Du må være logget inn for å se profilen

Kjøpekontrakt

  • Ferdig utfylt kontrakt
  • Kontraktsmal verifisert av bransjeorganisasjoner
  • Digital signering

3812 Akkerhaugen

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Annonseinformasjon

FINN-kode 222342827
Sist endret 17. jul. 2021 16:00

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.