SOLGT

Kawasaki Z800

Pris 80 549 kr

Viktig info om din reklamasjonsrett.

Denne motorsykkelen selges av en privatperson og dette medfører at det i utgangspunktet er 2 års reklamasjonsfrist mot skjulte feil og mangler. Både kjøper og selger kan imidlertid fraskrive seg denne retten, dersom dette er tydelig spesifisert. Vær oppmerksom på dette før du signerer kjøpekontrakten. Reklamasjonsretten kan brukes dersom motorsykkelen er i dårligere stand enn du som kjøper hadde grunn til å forvente, basert på motorsykkelens alder, kjørelengde og informasjon du har fått fra selger av motorsykkelen. Motorsykkelen kan også være solgt "som den er" eller med tilsvarende forbehold, noe som setter ytterligere begrensninger i reklamasjonsretten til kjøperen.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Omregistrering
549 kr (avgifter)
Pris eks omreg
80 000 kr
Årsavgift
Nye regler. Les mer
Km.stand
43 334 km
Årsmodell
2013
Tilstand
Brukt
Tilstandsrapport
Nei
Effekt
113 hk
Slagvolum
806 ccm
Vekt
231 kg
Ant. eiere
3
Reg.nr
BT7645
Type
Sport
Farge
Svart

Se kjøretøyopplysninger Åpnes i nytt vindu

Sjekk heftelser på BT7645 Åpnes i nytt vindu

Beskrivelse

Selger da god sykkelen min siden jeg skal over på noe annet. Dette er en utrolig fin sykkel for nybegynnere. God og kjøre med fin sittestilling så ikke en blir sliten i knær og håndledd. Syntes denne fargekombinasjonen av svart og rød er den peneste versjonen av z800. Detaljer og skruer er gjort deretter. Den har gjort service nylig og fått seg nye seter. Disse er gjort av salmaker i skikkelig skinn. Drev og kjede er også byttet før salg. Denne er trimmet med effektanlegg og gir noe mer ytelse enn bare 113 hk, som er standard. Følger også med original speil og ett ekstra rundt speil til høyre side. Sykkelen har kun vært i oppbevart i oppvarmet garasje hele året i mitt eie. Om det er noe dere lurer på, er det bare å ta kontakt her på Finn eller via mobil :)

Ingen innbytte eller byttehandel. Rent salg.

Utstyr

  • 12V uttak
  • ABS
  • Effektanlegg
  • Hendelbeskyttere
  • Varmeholker
  • Vindskjerm
Du må være logget inn for å se profilen

Kjøpekontrakt

  • Ferdig utfylt kontrakt
  • Kontraktsmal verifisert av bransjeorganisasjoner
  • Digital signering

Søster Mathildesgate 9, 1476 Rasta

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Annonseinformasjon

FINN-kode 222244753
Sist endret 19. jun. 2021 20:14

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.