SOLGT

Kawasaki Kx250f

Pris 18 000 kr

Viktig info om din reklamasjonsrett.

Denne motorsykkelen selges av en privatperson og dette medfører at det i utgangspunktet er 2 års reklamasjonsfrist mot skjulte feil og mangler. Både kjøper og selger kan imidlertid fraskrive seg denne retten, dersom dette er tydelig spesifisert. Vær oppmerksom på dette før du signerer kjøpekontrakten. Reklamasjonsretten kan brukes dersom motorsykkelen er i dårligere stand enn du som kjøper hadde grunn til å forvente, basert på motorsykkelens alder, kjørelengde og informasjon du har fått fra selger av motorsykkelen. Motorsykkelen kan også være solgt "som den er" eller med tilsvarende forbehold, noe som setter ytterligere begrensninger i reklamasjonsretten til kjøperen.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Omregistrering
Fritatt (avgifter)
Årsavgift
Nye regler. Les mer
Årsmodell
2008
Tilstand
Brukt
Effekt
43 hk
Slagvolum
249 ccm
Vekt
92 kg
Type
Cross/Enduro/Trial
Farge
Grønn

Beskrivelse

Selger kawasakien da jeg leter etter endurosykkel.
Går godt til å være 250 firetakt.
Følger med nye ekstra deler, som ekstra kåpesett, masse oljefiltere og div lagere, kjede, drev, overhalingssett til framdemper, flere kjedeguider, ny clutch og clutchkurv.
Har brukt den noen få turer selv, som den står nå. Den har fått nytt framdrev, lager til demper. Står også på fmf powerbomb. Skal ha fått ny toppakning av forrige eier.
Burde ha overhaling av framdemper, og mangler en spile på bakfelgen. Har en gang i tida slått hull i blokka med framdrevet som er sveist og kittet ser det ut som. Er trolig dekkmousse slange som er blitt gammel, følger med ny dekklås og vanlig slange hvis ikke dette er montert innen salg.

Du må være logget inn for å se profilen

Kjøpekontrakt

  • Ferdig utfylt kontrakt
  • Kontraktsmal verifisert av bransjeorganisasjoner
  • Digital signering

4760 Birkeland

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Annonseinformasjon

FINN-kode 222177659
Sist endret 15. jul. 2021 23:12

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.