SOLGT

Kawasaki Z750

Pris 75 568 kr

Viktig info om din reklamasjonsrett.

Denne motorsykkelen selges av en privatperson og dette medfører at det i utgangspunktet er 2 års reklamasjonsfrist mot skjulte feil og mangler. Både kjøper og selger kan imidlertid fraskrive seg denne retten, dersom dette er tydelig spesifisert. Vær oppmerksom på dette før du signerer kjøpekontrakten. Reklamasjonsretten kan brukes dersom motorsykkelen er i dårligere stand enn du som kjøper hadde grunn til å forvente, basert på motorsykkelens alder, kjørelengde og informasjon du har fått fra selger av motorsykkelen. Motorsykkelen kan også være solgt "som den er" eller med tilsvarende forbehold, noe som setter ytterligere begrensninger i reklamasjonsretten til kjøperen.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Omregistrering
568 kr (avgifter)
Pris eks omreg
75 000 kr
Årsavgift
Nye regler. Les mer
Km.stand
31 000 km
Årsmodell
2010
Tilstand
Brukt
Tilstandsrapport
Nei
Effekt
105 hk
Slagvolum
748 ccm
Vekt
226 kg
Reg.nr
LU9648
Type
Classic/Nakne
Farge
Oransje

Se kjøretøyopplysninger Åpnes i nytt vindu

Sjekk heftelser på LU9648 Åpnes i nytt vindu

Beskrivelse

Kawasaki Z750

Sykkelen er godt ivaretatt i mitt eie. Fin i lakken, men veldig små bruksmerker finnes. Parkering og vinterlagring i oppvarmet garasje. Jevnlige servicer er tatt.

Det er byttet til andre speil samt skiltholder og baklykt med mer moderne utseende og ledlys. Effektanlegg med rå lyd. Orginalt eksosanlegg, baklykt og speil medfølger. DB killer for effektanlegget kan monteres om man ønsker en mer moderat lyd. Solodeksel lakkert i sykkelens farge og 15 liters tankveske medfølger.

Nytt batteri 2021, med opplegg for hurtigtilkobling av batterilader. Batterilader medfølger.Ønsker ikke kontakt med telefonselgere.

Utstyr

  • Effektanlegg
  • Solodeksel
  • Tankpad
  • Tankveske
Du må være logget inn for å se profilen

Kjøpekontrakt

  • Ferdig utfylt kontrakt
  • Kontraktsmal verifisert av bransjeorganisasjoner
  • Digital signering

Høgsetvegen 381, 7354 Viggja

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Annonseinformasjon

FINN-kode 222176238
Sist endret 25. jun. 2021 20:24

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.