Utløpt

Kawasaki Zx6r A2 reg

Pris 76 000 kr

Viktig info om din reklamasjonsrett.

Denne motorsykkelen selges av en privatperson og dette medfører at det i utgangspunktet er 2 års reklamasjonsfrist mot skjulte feil og mangler. Både kjøper og selger kan imidlertid fraskrive seg denne retten, dersom dette er tydelig spesifisert. Vær oppmerksom på dette før du signerer kjøpekontrakten. Reklamasjonsretten kan brukes dersom motorsykkelen er i dårligere stand enn du som kjøper hadde grunn til å forvente, basert på motorsykkelens alder, kjørelengde og informasjon du har fått fra selger av motorsykkelen. Motorsykkelen kan også være solgt "som den er" eller med tilsvarende forbehold, noe som setter ytterligere begrensninger i reklamasjonsretten til kjøperen.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Omregistrering
568 kr (avgifter)
Pris eks omreg
75 432 kr
Årsavgift
Nye regler. Les mer
Km.stand
38 000 km
Årsmodell
2009
Tilstand
Brukt
Tilstandsrapport
Nei
Effekt
34 hk
Slagvolum
599 ccm
Vekt
167 kg
Ant. eiere
4
Reg.nr
JN1878
Type
Sport
Farge
Svart

Se kjøretøyopplysninger Åpnes i nytt vindu

Sjekk heftelser på JN1878 Åpnes i nytt vindu

Beskrivelse

Helt rå maskin, som overrasker meg like mye hver gang jeg bestemmer meg for å vri på gassen! Med et turtall som skriker seg opp til hele 18/20 tusen omdreininger og et fullt akrapovic system er dette uten tvil en av de tøffeste syklene jeg noen gang har eid. Grunnen til salg er at jeg føler min racingtid er forbi og jeg vil heller få meg en touring sykkel... en ærlig sak.


Sykkelen er utstyrt med flere deler i Carbon fiber:

-Vindskjermen

-Kåpe begge sider foran

-Dekkskjerm foran.


Jeg har i mitt eie kjøpt inn en DB-killer til potten om det skulle vært behov. Jeg har endret blinklysene, lagt på skilt lys og gjort litt kosmetisk med sykkelen. Dette gjorde jeg siden jeg ønsket en sykkel som er gatelovlig, slik at jeg kan kjøre rundt uten å måtte tenke på kontroller osv.


Siden jeg er 4 eieren av denne sykkelen så fraskriver jeg meg reklamasjonsretten. MEN det skal være sagt at dette, ifølge MC forhandler i Drammen (Monster), er en sykkel som det så og si aldri er noe problemer med. Det jeg kan fortelle er at det er noe kosmetiske lakk skader, en liten sprekk i skjermen til dekket foran og jeg har blitt fortalt at speedometeret ble byttet ut rett rundt 13000 km og det vises derfor ca. 25 000 km på måleren. Jeg var også uheldig å kjøre på en stein på motorveien og fikk en bulk i fremre felg, men har kjøpt ny og kan sette på denne før eier tar over, ellers følger den med. Følger også med et helt nytt bakdekk, tankbeskytter med tankveske, 2 sett med nøkler, servicebok og skivelås.


Sykkelen er en 2008 modell, den er bare registrert 1 gang i 2009.

Du må være logget inn for å se profilen

Kjøpekontrakt

  • Ferdig utfylt kontrakt
  • Kontraktsmal verifisert av bransjeorganisasjoner
  • Digital signering

8624 Mo i Rana

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Annonseinformasjon

FINN-kode 221064393
Sist endret 16. jul. 2021 08:04

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.