SOLGT

Yamaha YZF-R125

Pris 40 000 kr

Viktig info om din reklamasjonsrett.

Denne motorsykkelen selges av en privatperson og dette medfører at du som kjøper i utgangspunktet har 2 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler. Både kjøper og selger kan imidlertid fraskrive seg denne retten, dersom dette er tydelig spesifisert. Vær oppmerksom på dette før du signerer kjøpekontrakten. Reklamasjonsretten kan brukes dersom motorsykkelen er i dårligere stand enn du som kjøper hadde grunn til å forvente, basert på motorsykkelens alder, kjørelengde og informasjon du har fått fra selger av motorsykkelen.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Omregistrering
568 kr (avgifter)
Pris eks omreg
39 432 kr
Årsavgift
Nye regler. Les mer
Km.stand
21 000 km
Årsmodell
2018
Tilstand
Brukt
Tilstandsrapport
Nei
Effekt
15 hk
Slagvolum
125 ccm
Vekt
143 kg
Ant. eiere
1
Reg.nr
DY9684
Type
Lett MC
Farge
Svart

Se kjøretøyopplysninger Åpnes i nytt vindu

Sjekk heftelser på DY9684 Åpnes i nytt vindu

Beskrivelse

Selger min nydelige Yamaha YZF pga overgang til bil, og har ikke bruk for den lenger.

MC-en har vært i bakken pga vind som har blåst den ned, og for djup grus som støtten har gravd seg ned i. Er skraper på noen av dekalene, på kåpene er det meste av skrapene på klistremerkene som lett byttes ut. Den ene kåpa falt av da jeg kjørte i fart og har derfor blitt litt kutt i det men har blitt satt sammen sikkelig igjen (se bilder). Dette er nesten ikke synlig.
Sykkelen har for det aller meste stått fint i garasjen

Jeg har byttet skiloppheng og tatt av reflekser, disse får du med om ønskelig. Jeg har byttet dekk bak og det er mye spor igjen i begge dekkene. Jeg har også skiftet bremseklosser nå nylig, og kjettingen er også blitt byttet og jevntlig smurt. Olje er byttet rundt ca hver 3000km, ny service må tas nå.
Som jente har jeg virkelig syntes denne sykkelen var kjempegod å kjøre, den er blitt pent kjørt og jeg har fått mye oppmerksomhet på den.Dette er et fantastisk tilbud for en som skal ha en slik sykkel, prisen kan diskuterest.

Heftelse slettes etter salg.

Utstyr

  • ABS
  • Vindskjerm
Du må være logget inn for å se profilen

Kjøpekontrakt

  • Ferdig utfylt kontrakt
  • Kontraktsmal verifisert av bransjeorganisasjoner
  • Digital signering

Ferkingstadtunet 23, 4274 Stol

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Annonseinformasjon

FINN-kode 218417049
Sist endret 30. mai 2021 13:01

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.