SOLGT

Suzuki DRZ 400 S

Pris 49 568 kr

Viktig info om din reklamasjonsrett.

Denne motorsykkelen selges av en privatperson og dette medfører at du som kjøper i utgangspunktet har 2 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler. Både kjøper og selger kan imidlertid fraskrive seg denne retten, dersom dette er tydelig spesifisert. Vær oppmerksom på dette før du signerer kjøpekontrakten. Reklamasjonsretten kan brukes dersom motorsykkelen er i dårligere stand enn du som kjøper hadde grunn til å forvente, basert på motorsykkelens alder, kjørelengde og informasjon du har fått fra selger av motorsykkelen.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Omregistrering
568 kr (avgifter)
Pris eks omreg
49 000 kr
Årsavgift
Nye regler. Les mer
Km.stand
22 800 km
Årsmodell
2008
Tilstand
Brukt
Tilstandsrapport
Nei
Effekt
40 hk
Slagvolum
398 ccm
Vekt
146 kg
Ant. eiere
2
Reg.nr
AV8111
Type
Offroad/Motard

Se kjøretøyopplysninger Åpnes i nytt vindu

Sjekk heftelser på AV8111 Åpnes i nytt vindu

Beskrivelse

DRZ 400 S vurderes solgt grunnet lite bruk og for mange kjøretøy, Sykkelen har fått jevnlig oljeskift, byttet nå sist for en uke siden, da fikk den nytt Yuasa batteri også, den har el.start og kick start, sykkelen har 2" senkesett, originalt medfølger, nå har den omtrent samme setehøyde som SM utgavene, Dominator exsos, stålomspunnede bremseslanger, bremsevæske byttet, Renthal styre, dekk/drev og kjede er kun kjørt ca 300 mil, utrolig lettkjørt med en fjæringsvei som gjør fartsdumper til en drøm, (det er 35 år siden jeg tok MC lappen, så ikke spør meg om denne kan kjøres på A2 lappen, sjekk heller med Biltilsynet)

Du må være logget inn for å se profilen

Kjøpekontrakt

  • Ferdig utfylt kontrakt
  • Kontraktsmal verifisert av bransjeorganisasjoner
  • Digital signering

5350 Brattholmen

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Annonseinformasjon

FINN-kode 218416942
Sist endret 11. jun. 2021 19:40

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.