Moto Guzzi MOTO GUZZI V85TT EVOCATIVE

Pris 179 990 kr

Motorsykkelen selges med 5 års reklamasjonsrett.

Denne motorsykkelen selges av en forhandler og dette medfører at du som kjøper har 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler. Reklamasjonsretten kan brukes dersom motorsykkelen er i dårligere stand enn du som kjøper har grunn til å forvente, basert på motorsykkelens alder, kjørelengde og informasjon du har fått fra selger. Reklamasjonsretten gjelder fra overlevering av motorsykkelen.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Omregistrering
Ikke oppgitt (avgifter)
Årsavgift
Nye regler. Les mer
Årsmodell
2021
Tilstand
Ny
Effekt
76 hk
Slagvolum
850 ccm
Type
Touring
Garantitype
Resterende ny MC garanti

Beskrivelse

KOM Å PRØVEKJØR HOS OSS!

NY 2021 MODELL OPPGRADERT MOTO GUZZI V85TT EVOCATIVE I DEN LEKRE FARGEKOMBINASJONEN GIALLO MOJAVE! UNIK OG ALLSIDIG TOURINGSYKKEL!


Med en bestselger som utgangspunkt, er nå V85 TT ytterligere oppgradert med ny Euro V-motor med bla. fem ulike kjøremoduser som manuelt kontrolleres av sjåfør!

Den nye motoren innbyr til mer kjøreglede - enormt godt mottatt i bransjen, hvorpå blant annet den vesentlige effektøkningen på lave turtall innbyr til mer forutsigbarhet og stabil kjøring i hele registeret.
Unik kjøredynamikk, lavere vekt og klasseledende tankvolum på hele 23 Liter gjør Moto Guzzi V85 TT Evocative til din optimale turvenn.

V85 TT sklir rett inn blant store klassikerne i offroad-segmentet, med avanserte teknologiske elementer som for eksempel det digitale instrumentpanelet og LED-lys. På toppen av DRL-lysene i front troner den tydelige silhuetten av den populære og stolte Moto Guzzi-ørnen.

Pris
MOTO GUZZI V85TT EVOCATIVE 179 900,-
MOTO GUZZI V85TT EVOCATIVE TRAVEL 189 900,- (Kommer med varmeholker, sidevæsker, tåkelys og høyere vindskjerm)

Vi tilbyr også

MOTO GUZZI V7 SPECIAL 153 900,-


Ta gjerne kontakt dersom du vil vite hvilke farger som er tilgjengelig og lagerstatus / leveringstid.R&B Scooter har over 20 års erfaring, og gledet over 2000 mennesker med nye tohjulinger. Vi fører merkene Moto Guzzi, Vespa, Piaggio, Aprilia, Gilera og Kymco. På tilbehørssiden fører vi blant annet Michelin og Tucano Urbano. Innen fritid og hygge fører vi påhengsmotorer fra Tohatsu. Vi kan tilby all type utstyr for deg og ditt kjøretøy. Beintrekk, vindskjerm, hånd muffer, toppboks, seteputer, vinterdekk, veltebøyler, jakker, hjelmer, hansker og mye mer!


Vi har 2 butikker:

* Industrivegen 53, 5210, Os (Rett ved BIR). Firma Motorcenteret Bergen Sør.
* Paradisleitet 2, 5231, Paradis, Bergen (midt i Paradiskrysset). Firma: Rene & Bjarte Scooter - R&B Scooter


Vi ordner finans for deg fra kroner 0,-
Reg, klargjøring og vrakpant tilkommer.
Tar forbehold om feil i annonsen.


Det er til tider stor pågang på telefon, send oss gjerne melding via finn.no eller på epost til butikk@mcbs.no . Husk å skrive ditt telefonnummer, slik at vi kan gi deg svar fortest mulig.

Utstyr

  • 12V uttak
  • ABS
  • Bagasjebrett
  • Cruise control
  • Kjørecomputer
  • LED lys
  • Traction control
  • Vindskjerm

Annonseinformasjon

FINN-kode 218397957
Sist endret 12. mai 2021 15:40

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.