Honda TRX520FA6 Traktor registret for 2 personer.

Pris 171 900 kr

ATVen selges med 5 års reklamasjonsrett.

Denne atven selges av en forhandler og dette medfører at du som kjøper har 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler. Reklamasjonsretten kan brukes dersom atven er i dårligere stand enn du som kjøper har grunn til å forvente, basert på atvens alder, kjørelengde og informasjon du har fått fra selger. Reklamasjonsretten gjelder fra overlevering av atven.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Årsavgift
Nye regler. Les mer
Årsmodell
2021
Tilstand
Ny
Tilstandsrapport
Nei
Slagvolum
520 ccm
Type
ATV
Farge
Rød

Beskrivelse

Honda ATV er endelig tilbake på markedet i Norge med registrerte ATV'er.

Ny Honda TRX500FA6 2021 modell. Maskinen er registrert som traktor 60 km/t, for 2 personer.

Maskinen på bilde har 14" felger med 27x12-14" dekk.


I en automatisert DCT-girkasse er neste gir alltid forhåndsvalgt, og skifting skjer på millisekunder. Føreren kan velge om ATV-en skifter gir automatisk eller om giret byttes ved hjelp av knappene på styret. DCT-girkassen er praktisk talt en automatisk manuell girkasse, hvis fordeler sees best i tøft terreng og når du sleper tung last. I normal bruk er DCT-systemet veldig behagelig og ekstremt enkelt å bruke. Det er også et reduksjonsgir i girkassen, noe som gjør kjøring bemerkelsesverdig lett i spesielt vanskelig terreng. Revers er nå koblet til en elektronisk bryter, noe som forbedrer brukervennligheten, for eksempel når du arbeider på snø.  

Både 2/4wd for trekkraft over alt 

TRX 520 fa6 lar deg enkelt velge tohjulstrekk eller firehjulstrekk. 2wd gir lettere styring på flatt underlag, mens 4wd maksimerer trekkraften når du trenger det. Elektrisk styrt girkasse lar sjåføren skifte gir ved å kun trykke på en knapp. En egen styremontert knapp bytter mellom manuell og automatisk drift, og du kan enkelt velge mellom Drive, Neutral eller Reverse. 

Større motor 

De nye bagasjesbrettene tåler høyere nyttelast, og det nye oppbevaringsrommet gjør det lettere å holde småting rent og tørt. Motoren er større enn før, og fremfor alt har dreiemomentet den leverer økt betydelig. Kombinert med de oppdaterte innstillingene for DCT-girkassen, er det nå enda enklere å kjøre Honda TRX520FA6. 

Modellen er klar for selv de tøffeste oppgavene. Takket være de mange innovasjonene som er gjort, er den samtidig den beste ATV-en når det gjelder kjøreegenskaper og komfort.

Motoren er montert i lengderetning slik at den kommer lavt i rammen og drivoverføringen blir så direkte som mulig, noe som gir deg forbedret drivstoffeffektivitet og et lavt tyngdepunkt.

Det er en viktig bidragsyter til god stabilitet, håndtering og balanse – alle funksjonene du forventer fra en Honda ATV. PGM-FI innsprøytningssystemet – med 36 mm gasspjeldhus – gir umiddelbar og rask gassrespons, godytelse under alle forhold. 

Det uavhengige bakhjulsopphenget gir 215 mm fjæringsvei. Justerbar forspenning på fjærene sikrer kontrollert kraftoverføring samt økt komfort, presisjon og lastekapasitet. 

DCT girkassen har en overstyringsfunksjon som gjør det mulig for sjåføren å skifte gir manuelt selv i automatisk modus. Dette gir et nytt nivå av kontroll.

Garanti:

Alle ny Honda ATV kjøretøy selges med 5 års garanti. Brukte maskiner selges med 3 mnd. garanti, om ikke annet er nevnt. Det betinger da at kjøretøyet leveres ATV Motor på Mysen for utbedring. Er kjøretøyet innen for ny garanti kan den leveres hos hvilken som helst merkeforhandler. Kommisjonssalg går garanti mot eier av kjøretøyet.


Finansiering:

Vi formidler finansiering fra Santander Consumer Bank. Inntil 100% finansiering, og 7 års nedbetalingstid. Lån: 7 år. 35% egenkapital. kr. .....,- pr. mnd.


Åpningstider:

Mandag - Fredag 10.00 - 16.00.

Lørdag: stengt/ åpent etter avtale.


Levering og registreringsomkostninger er inkl. i prisen. (Kr.5.900,- inkl. mva.)


Kontaktinformasjon:

Salg: Henning Haug. Tlf. 90123615,


Gå inn på vår nettside atvmotor.no, og se vår nettbutikk på ekstrautstyr til ATV.

Utstyr

  • Revers
  • Slepekrok
Kontaktperson
Henning Haug
Mobil
901 23 615

Garseggveien 64, 1850 Mysen

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Annonseinformasjon

FINN-kode 217715170
Sist endret 7. mai 2021 07:15

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.