Ducati Supersport 800

Pris 45 568 kr

Viktig info om din reklamasjonsrett.

Denne motorsykkelen selges av en privatperson og dette medfører at du som kjøper i utgangspunktet har 2 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler. Både kjøper og selger kan imidlertid fraskrive seg denne retten, dersom dette er tydelig spesifisert. Vær oppmerksom på dette før du signerer kjøpekontrakten. Reklamasjonsretten kan brukes dersom motorsykkelen er i dårligere stand enn du som kjøper hadde grunn til å forvente, basert på motorsykkelens alder, kjørelengde og informasjon du har fått fra selger av motorsykkelen.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Omregistrering
568 kr (avgifter)
Pris eks omreg
45 000 kr
Årsavgift
Nye regler. Les mer
Km.stand
49 000 km
Årsmodell
2004
Tilstand
Brukt
Tilstandsrapport
Nei
Effekt
75 hk
Slagvolum
803 ccm
Vekt
183 kg
Reg.nr
NY9410
Type
Sport
Farge
Rød

Se kjøretøyopplysninger Åpnes i nytt vindu

Sjekk heftelser på NY9410 Åpnes i nytt vindu

Beskrivelse

Selger da SS'n pga. overgang til annentype sykkel. Her har du en sykkel som er klar for sesongen! Den er nylig tatt service på, da ble byttet reg-reimer, olje og filter på den nå i mars/april i år. Dekkene ble ble byttet i fjor, så er mye mønster igjen, så dem holder en god stund til. Sykkelen er ikke strøken da den begynner å dra på årene. noen bruksmerker finnes her og der, er et rift i salen/sete. Tanken har noen bobler i klarlakken på v.s. Den er importert fra California, er ikke mange av 800'n i Norge, så er billig å forsikre i forhold til 900/1000, betaler samme som 750'n, bare denne kan nesten sammenlignes som 900 med tanke på at det er kun 5 hk forskjell. Selges som den er, uten noe form for garanti!

Utstyr

  • LED lys
  • Tankpad
Du må være logget inn for å se profilen

Kjøpekontrakt

  • Ferdig utfylt kontrakt
  • Kontraktsmal verifisert av bransjeorganisasjoner
  • Digital signering

1663 Rolvsøy

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Annonseinformasjon

FINN-kode 217312724
Sist endret 28. mai 2021 20:30

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.