Video

Honda CBR500R

Pris 87 900 kr

Denne motorsykkelen selges med Resterende ny MC garanti (60 mnd).

Garanti

Denne motorsykkelen selges med Resterende ny MC garanti (60 mnd).

Medlem

Motorsykkelen selges av et medlem av Norsk MC-Forhandlerforening. Når du kjøper MC av en forhandler som er medlem av NMCF, handler du av en forhandler som har forpliktet seg til å følge NMCF etiske retningslinjer. Dette gir deg som kjøper en ekstra trygghet.

Mer om fordelene ved å handle av et NMCF medlem.

Motorsykkelen selges med 5 års reklamasjonsrett.

Denne motorsykkelen selges av en forhandler og dette medfører at du som kjøper har 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler. Reklamasjonsretten kan brukes dersom motorsykkelen er i dårligere stand enn du som kjøper har grunn til å forvente, basert på motorsykkelens alder, kjørelengde og informasjon du har fått fra selger. Reklamasjonsretten gjelder fra overlevering av motorsykkelen.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Omregistrering
Fritatt (avgifter)
Årsavgift
Nye regler. Les mer
Årsmodell
2021
Tilstand
Ny
Tilstandsrapport
Nei
Effekt
48 hk
Slagvolum
471 ccm
Vekt
192 kg
Type
Sport

Beskrivelse

  • LCD-instrumentering med girindikator
  • Doble LED-baserte frontlykter
  • Assist og Slipper-clutch
  • Lett og sterk 35 mm stålramme som gir presis styrerespons
  • Sportslig lyd fra dobbel lyddemper 
  • Aggressiv stil og fremtoning
  • Oppfyller EURO5-miljøkravene
  • Hele 480 kilometers rekkevidde per tank
  • Clip-on styre for sportslig kjørestilling

Rask, nøysom, rimelig og morsom er gode kjennetegn på Hondas CBR500R – lansert i 2013 sammen med den nakne CB500F og eventyrmaskinen CB500X. Modellen byr på store doser ekte sportslig energi til trioen av tosylindrede maskiner i mellomsegmentet.

CBR500R er populær blant de som ønsker å bevege seg opp fra en mindre maskin. Den leverer spenning og kjøreglede på hver tur, men gir også fornuftige driftskostnader – noe som gjør den til en flott sykkel å både pendle gjennom arbeidsuken og nyte i helgen. Den har også vekket interesse hos erfarne førere som ønsker å gå ned i størrelse, mens de fremdeles vil oppleve hyggelig motorsykkelkjøring. 

I 2016 fikk CBR500R skarpere styling og LED-belysning i tillegg til oppgradert støtdemping foran. I 2019 fikk den en enda mer aggressiv makeover, med en ny form og kjørestilling som viste økt fokus på sportslighet. Motoren fikk også oppgraderinger for å gi sterkere ytelse fra bunnen og videre gjennom hele turtallsområdet til rødmarkeringen, akkompagnert av herlig hylende eksostoner. 

Mellomtung toppytelse 

CB500F sin 35kW-motor (47 hestekrefter) er produsert for førerkortklassen A2 og drar nytte av 2019-oppgraderingene som tilførte 4 prosent mer kraft og dreiemoment mellom 3-7 000 rpm sammenlignet med forrige modell. Den interne motorarkitekturen har mange likheter med råskinnet CBR1000RR Fireblade. 

Den 8-ventilers væskekjølte parallelltwinen leverer en velproporsjonert balanse mellom fysisk størrelse og villig, fornøyelig kraftuttak. Toppeffekten inntreffer ved 8 600 rpm og maksimalt dreiemoment på 43 Nm leveres ved 6 500 rpm. Hjelpe- og slureclutch ble introdusert i 2019 og forenkler oppgiringer samt jevner ut harde nedgiringer. 

Kvikkstyrt og allsidig

Salhøyden er på lave 785 mm, som gjør CBR500R letthåndtert. Den nøytrale sittestillingen passer komfortabelt til førere i alle høyder. Akselavstanden på 1 410 mm gir en kvikk, men likevel tillitsvekkende styring. LCD-instrumenteringen inneholder girindikator og varsling når det er på tide å gire opp. Den kjøreklare vekten er 192 kilo.Bensintanken rommer totalt 17,1 liter, og med motorens utmerkede lave forbruk kan man kjøre hele 480 kilometer per tank. Støtdempingen foran består av en 41 mm teleskopgaffel hvor man kan justere forspenningen. Også enkeldemperen bak kan justeres når det gjelder forspenning – her i fem ulike nivåer.

Tilbehør

Det er et stort utvalg av Honda Genuine Accessories tilgjengelig for 2021-utgaven av CBR500R.

35 liters toppboks, bagasjebærer, tankveske, salveske, høy vindskjerm, varmehåndtak, 12V-uttak, saldeksel, hjulstriper og tankbeskyttelse. Utstyr

  • ABS
Kontaktperson
Nils Erik
Mobil
908 09 946

Gudbrandsdalsvegen 203, 2619 Lillehammer

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Annonseinformasjon

FINN-kode 205476097
Sist endret 28. apr. 2021 09:03

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.