Video

Honda CBR 650R

Pris 128 900 kr

Denne motorsykkelen selges med Resterende ny MC garanti (60 mnd).

Garanti

Denne motorsykkelen selges med Resterende ny MC garanti (60 mnd).

Medlem

Motorsykkelen selges av et medlem av Norsk MC-Forhandlerforening. Når du kjøper MC av en forhandler som er medlem av NMCF, handler du av en forhandler som har forpliktet seg til å følge NMCF etiske retningslinjer. Dette gir deg som kjøper en ekstra trygghet.

Mer om fordelene ved å handle av et NMCF medlem.

Motorsykkelen selges med 5 års reklamasjonsrett.

Denne motorsykkelen selges av en forhandler og dette medfører at du som kjøper har 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler. Reklamasjonsretten kan brukes dersom motorsykkelen er i dårligere stand enn du som kjøper har grunn til å forvente, basert på motorsykkelens alder, kjørelengde og informasjon du har fått fra selger. Reklamasjonsretten gjelder fra overlevering av motorsykkelen.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Omregistrering
Fritatt (avgifter)
Årsavgift
Nye regler. Les mer
Årsmodell
2021
Tilstand
Ny
Tilstandsrapport
Nei
Effekt
95 hk
Slagvolum
649 ccm
Vekt
208 kg
Type
Sport

Beskrivelse

  • Showa 41mm SFF-BP USD-gaffel
  • Firestemplede radialmonterte bremsekalipere
  • Reviderte frontlysreflektorer
  • Oppgradert LCD-instrumentering
  • 95 potente hestekrefter i en 16-ventilers motor
  • Honda Selectable Torque Control (HSTC)
  • Assist and Slipper-clutch
  • USB-C-kontakt under salen
  • 300 kilometers rekkevidde per tank

Den største nyheten i oppdateringen av CBR650R er anvendelsen av 41 mm Showa Separate Function Big Piston USD-framgaffelen. Dette er støtdemping av ypperste klasse som øker sykkelens håndteringsevne ytterligere. Gaffelen gir høy ytelse samtidig som den er lettere. Ved bruk av et større stempel oppnås forbedret følelse, støtabsorpsjon og kontroll. På enkeldemperen bak kan forspenningen justeres i hele ti trinn. 

Radialmonterte kalipere med fire stempler kniper godt rundt de to 310 mm store bremseskivene foran. Bakbremsen består av en skive på 240 mm som arbeider med en enstemplet kaliper. ABS-løsningen er basert på to kanaler. Den kjøreklare vekten er 208 kilo og akselavstanden er på 1 450 mm. Den LCD-baserte instrumenteringen har fått bedre lesbarhet, og en praktisk USB-C-kontakt er lokalisert under salen. Salhøyden forblir på 810 mm som tidligere.

Mest underholdende motoren

Den DOHC-baserte motoren med 16 ventiler og fire sylindere er optimalisert for å levere den reneste og mest underholdende ytelsen som er mulig å oppdrive i mellomsegmentet. Toppeffekten på villige 95 hestekrefter oppstår ved 12 000 rpm. Det maksimale dreiemomentet på 63 Nm inntreffer ved 9 500 rpm. CBR650R kan enkelt og billig bygges om til en 35kW-utgave (A2), ta kontakt med din lokale forhandler for tilbud. Til 2021 er det kun gjort motorendringer for å imøtekomme EURO5-miljøkravene.

Motoren bruker en kompakt intern arkitektur med en sekstrinns girkasse og sylindere som er montert skrånende fremover med 30 grader. En hjelpe- og slureclutch forenkler oppgiringer mens den forhindrer bakhjulslåsing under hard bremsing og raske nedgiringer. Honda Selectable Torque Control (HSTC) er på plass for å forhindre hjulspinn, men kan deaktiveres helt.

Tanken rommer 15,4 liter, og med et forbruk på 0,49 liter per mil, er rekkevidden mellom tankfyllingene på over 300 underholdende kilometer. 

Tilbehør

Det er et stort utvalg av Honda Genuine Accessories tilgjengelig for 2021-utgaven av CBR650R.

Skjermpaneler foran, sidedeksler, saldeksel, hjulstriper, tankveske, salveske, quickshifter, høy vindskjerm og varmehåndtak. 

Utstyr

  • ABS
Kontaktperson
Nils Erik Almestrand
Mobil
908 09 946

Gudbrandsdalsvegen 203, 2619 Lillehammer

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Annonseinformasjon

FINN-kode 200647466
Sist endret 28. apr. 2021 09:04

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.