Can-Am Outlander MAX XT-P 1000 T ABS 105km

Pris 179 900 kr

ATVen selges med 5 års reklamasjonsrett.

Denne atven selges av en forhandler og dette medfører at du som kjøper har 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler. Reklamasjonsretten kan brukes dersom atven er i dårligere stand enn du som kjøper har grunn til å forvente, basert på atvens alder, kjørelengde og informasjon du har fått fra selger. Reklamasjonsretten gjelder fra overlevering av atven.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Årsavgift
Nye regler. Les mer
Km.stand
1 km
Årsmodell
2021
Tilstand
Ny
Tilstandsrapport
Nei
Effekt
82 hk
Slagvolum
1000 ccm
Type
ATV
Farge
Orange / Black

Beskrivelse

Vi har denne inne for prøvekjøring.


Prisen er inkl mva.

Pris eks mva 143920,-


Outlander-utvalget er like allsidig som deg. Enhver Outlander har egenskapene til å ta deg lengre enn noensinne, men hver modell og pakke er spesialisert for å tilby enda bedre egenskaper: for sleping, gjørmekjøring, jakt, løypekjøring - og alt man kan tenke seg.

YTELSER SOM VARER HELE VEIEN. Komplett utstyrt for stil og offroad-hastighet med justerbare Fox 1.5 PODIUM QS3 støtdempere, 14” beadlockfelger og ekstra fabrikkoppgraderinger.

Mer enn 60 km/t


LEDENDE MOTORTEKNOLOGI

KRAFTIGE ROTAX-MOTORER

Tilgjengelig med klasseledende Rotax V-Twin motorer med 80hk (1000) og 59hk (650), tar Outlander alt sitt turtall i bruk med responsvillig gass, en gjenkjennelig motorlyd og krefter i massevis.


TEKNOLOGI SOM BETYR NOE

3-TRINNS INTELLIGENT THROTTLE CONTROL

iTC?? Elektronisk gasshendel er årsaken til at Outlander og dens Rotax-motor føles så reaksjonsvillig og kontrollérbar. Med modusene Standard, ECO og Sport, sørger ITC gass-via-ledning-systemet for smidig kraftoverføring off-road.


INNOVATIVT FJÆRINGSOPPSETT

OPPDATERT A-ARM FJÆRING FORAN OG BAK

Den mest betydningsfulle Outlander-oppgraderingen hittil, med buede A-armer foran, stabilisatorstang og reviderte hjul for bredere fotavtrykk og forbedret bakkeklaring. Med ledende grep og manøvreringsevne lar Outlander seg kontrollere helt og holdent.


PRAKTISKS SLEPING & TREKKING

BRANSJELEDENDE 750 KG SLEPEKAPASITET

Den er mer enn tall, den er i stand til å trekke imponerende 750 kg, lasteboks i to nivåer og lasterammer foran og bak med LinQ-fester og gjør Outlander til en rask, effektiv og kraftig partner til arbeid og fritid.


MANØVRERING PÅ HØYT NIVÅ

FOX RACINGSTØTDEMPERE

Outlander er tilgjengelig med et bredt utvalg av premium Fox racingstøtdempere, fra de justerbare Fox 1.5 PODIUM QS3 støtdemperne til Fox 1.5 PODIUM RC2-enhetene for fullt ut justerbare egenskaper for å håndtere forhold og terreng.


SPESIALISERT FOR HVA SOM HELST

1,588 KG WARN? VINSJ

Test ut denne kraftige WARN-vinsjen med styrevalser. Kapasiteten på 1,588 kg trengs til jakt, skogbruk og krafttak utenfor allfarvei. Forhåndsmonterte ledninger og andre beslag.


VIRKELIG PRAKTISKE DISPLAYER

KLART 7.6” DISPLAY

Hold øye med din Outlander og dens vitale tall med det nye 7.2” displayet, avhengig av modell. Belyste og lettleste under alle forhold, med kjøretøyinformasjon og kontroller lett tilgjengelig.


SOLID GIRKASSE

KONTINUERLIG VARIABEL TRANSMISJON

Velg et gir, trykk på gassen – og kjør – girkassen til Can-Am Outlander CVT gir deg så mye kraft som du trenger. Nå med rekalibrert motorbremsing for mer presis kontroll i bakkete terreng.


OPTIMALISERT LUFTSTRØM

NYKONSTRUERTE SIDEPANELER

Hver del er undersøkt og inspisert for å se om komforten til føreren kunne forbedres – til og med sidepaneler og innvendige skjermer er nye av året for bedre motorventilasjon og luftstrøm.


TEKNOLOGI SOM GJELDER

TRE-TRINNS DYNAMISK SERVOSTYRING (DPS)

For enkel, styrehjelp for umiddelbare fartsendringer, med mer kraft til lavere fart for enklere styring og mindre kraft ved høyere fart for maksimal styrefølelse til føreren. Tre moduser gjør DPS enda mer tilpasset.


Montering og klargjøring tilkommer i prisen.


*** Vi hjelper deg med finansiering ***

Utstyr

  • 12V uttak
  • ABS
  • Hendelbeskyttere
  • Kjørecomputer
  • Slepekrok
Kontaktperson
Torgeir Haukås
Mobil
473 47 900

Eidemsbakken 1, 6440 Elnesvågen

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Annonseinformasjon

FINN-kode 197118437
Sist endret 6. mai 2021 08:18

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.