Academic Work YPAI Plassering FINN

Finfin(n) plassering i YPAI

FINN.no topper listen som Norges mest attraktive arbeidsgiver blant unge med it-bakgrunn i Academic Work sin undersøkelse for Young Professionals, kalt Young Professionals Attraction Index (YPAI).

Publisert 9. oktober 2020 kl. 11.04

FINN.no er kåret til Norges mest attraktive arbeidsgiver av studenter og nyutdannede innenfor IT i Academic Work sin undersøkelse for Young Professionals.

Kåringen av landets mest attraktive arbeidsgivere baserer seg på tre faktorer: arbeidsgiverens rykte, arbeidsgiverens opplevde fremgang i markedet, og om respondentene ønsker å jobbe hos arbeidsgiveren eller ikke.

Vi er utrolig stolte av at unge med it-bakgrunn ser på oss som en attraktiv arbeidsgiver.

Det at vi i år topper denne listen tror vi er summen av mye av det vi har gjort de siste årene. Det viser seg at unge arbeidstakere ser verdien av å jobbe i et selskap med teknologi som påvirker hverdagen til mennesker og samfunnet.

Vi har jobbet kontinuerlig med å synliggjløre FINN.no som arbeidsplass for unge innefor IT, ved å invitere til kunnskapsdeling hjemme hos FINN, dra på besøk til ulike universiteter og høyskoler, deltagelse på konferanser og mye mer. Det er viktig for oss å legge til rette for kunnskapsdeling og være åpne om hva vi gjør og hvordan vi jobber.

Vi har de siste årene også hatt stor suksess med sommerprosjektet for studenter og graduate programmet for nyutdannede innenfor IT, hvor målet er å sikre en trygg overgang fra skole til arbeidsliv.

Alt dette har gjort at vi etterhvert har mange engasjerte ambassadører som er med på å framsnakke FINN som arbeidsplass. Så TUSEN TAKK til alle de flotte ambassadørene våre i FINN som hver dag er med på å sette FINN på kartet for unge innenfor IT.
Dere er våre helter! ❤️ 🤩