Turgruppe på tur 2

Matchmaking i FINN

Vi har matchet folka i FINN for å gå på tur! Ikke bare viste det seg å være godt for både kropp og sjel, vi ble også mye bedre kjent med hverandre på tvers av avdelinger!

Publisert 3. juni 2020 kl. 14.03

I tiden med hjemmekontor gikk det plutselig opp for oss hva vi kanskje har tatt for gitt i hverdagen. For eksempel har mange av oss savnet kollegaene våre og den uformelle sosiale kontakten man vanligvis ikke tenker så mye over.

Tidligere i vår kjørte vi derfor igang et initiativ hvor vi matchet kollegaer som bor i nærheten av hverandre, til uformelle rusleturer. Hele arbeidsstokken i FINN fikk i første omgang anledning til å registrere seg i et google form som ble sendt ut til alle ansatte, selvfølgelig var dette helt frivillig. Deretter tok vi google sheets kunnskapene våre fatt, og matchet i vei basert på postnummer og adresse. Til slutt var det opp til hver enkelt tur-gruppe å finne tid og sted. Turene ønsket vi at ble dokumentert slik at vi kunne skrive om det i etterkant!

Denne fine gjengen møttes for kaffe og kanelboller. Hvor? I nydelig vær i Frognerparken - tilsynelatende i palmesus og dus!

Initiativet vokste naturlig nok frem i forbindelse med Korona situasjonen, men dette trenger ikke være noe man begrenser til lock-down og hjemmekontor. Dette er også en super mulighet til å bli bedre kjent med hverandre, fullstendig på tvers av avdelinger og team, og nabolaget. Totalt har over 100 personer fra FINN møtt kollegaer i nærheten av hverandre, og ting tyder på at "ut på tur, aldri sur" står sterkt i FINN.