Place to work

Great Place to Work: FINN vant to fantastiske priser!

Vi er superstolte av at vi igjen er i toppsjiktet av de beste arbeidsplasser i Great Place to Work-kåring. FINN er fjerde beste arbeidsplass i Norge i kategorien 200-499 medarbeidere. Det er folka i FINN som gjør det så gøy å gå på jobb hver eneste dag. Vi fikk også pris for årets specialutmerkelse "fremragende praksiser innen samfunnsansvar"!

Publisert 18. februar 2020 kl. 10.01

De seneste 12 årene har FINN deltatt i undersøkelsen Great Place to Work.

Gode arbeidsplasser bygges over tid. For at det skal være et godt sted å jobbe må du føle tillit til menneskene du arbeider med, være stolt av det arbeidet du utfører og føle deg som en del av et fellesskap. Samtidig må ledelsen være troverdig og du må oppleve å bli behandlet rettferdig. Dette er grunnmuren i Great Place to Work-undersøkelsen, og det er spørsmål omkring dette alle ansatte i FINN besvarer i januar hvert år.

For oss i FINN er det vel så viktig å jobbe med rapportene vi får i etterkant, som å delta i selve kåringen. Alle avdelinger i FINN går gjennom sine resultater, og vi jobber på tvers av selskapet for å sammen finne ut hvordan vi fremover kan bli en enda bedre arbeidsplass.

Ikke bare en men to priser

I år vant vi to fantastiske priser i Great Place To Work -kåringen. Vi er i toppsjiktet av de beste arbeidsplasser i Norge og vi fikk en specialutmerkelse som de ga ut for første gang i år. Den går til bedrifter som har utmerket seg for "fremragende praksiser innen samfunnsansvar". Dette handler om aktiviteter som Havplast, hvordan vi øker statusen på brukt gjennom #likebrabrukt og julegavekampanjen vår, Hjerteromsfondet og hvor mye vi sparer miljøet for gjennom Torget. Men det handler også om alle de herlige historiene som vi skaper der ute i samfunnet om hvordan vi hjelper folk med å finne den riktige jobben, drømmeboligen, litt ekstra inntekter og drømmeleken til jul!

Tilbakemeldinger satt i system

I FINN har vi en kultur for å gi og ta imot tilbakemeldinger. Og enda viktigere: Vi har et system for å gjøre noe med dem! To ganger i året har vi interne målinger av arbeidsmiljøet. Både egne og andres prestasjoner blir evaluert. Det forventes at du sier klart i fra om hvordan du trives med de arbeidsoppgavene du har, og med dine ledere. Tydelighet og åpenhet er viktig i FINN så vi ønsker vi å ta tak i utfordringer så tidlig som mulig. Slik fanger vi opp grobunn for misnøye og gjør noe med den.