Alpakka Summer boost 21

FINN Summer Boost

Vi klarte det! Vi kom oss gjennom vinteren! Endelig er det sommer, og i tillegg bød Oslo kommune på lettelser. Dét måtte utnyttes. ENDELIG kunne vi arrangere noe gøy for alle folka i FINN.

Publisert 22. juni 2021 kl. 14.58

I samarbeid med JCP Nordic arrangerer vi as we speak, et 4-ukers langt event for alle ansatte i FINN i juni måned. Eventet har vi kalt FINN Summer Boost, og dét har det virkelig vist seg å bli: en skikkelig boost! Endelig får vi møte både teamene våre, og andre kollegaer på tvers - FYSISK. Vi har fått oppleve nye ting, spist god mat og fått kjenne på at ting normaliseres. Det har virkelig gitt oss ekstra energi inn i sommerferien.

Når informasjonen om Summer Boost ble sluppet ble det en skikkelig snakkis, og man kunne nesten se summingen gå digitalt på slack

Marte Kjenstad , Områdeleder

Eventet er todelt. Vi arrangerer “pop-up lunsj restaurant” i kantinen tre dager i uken, i tillegg tilbyr vi fire aktivitetsonsdager, hvor man kan melde seg på ulike aktiviteter.

Pop-Up Restaurant
Vi er fan av å støtte våre samarbeidspartnere så langt det lar seg gjøre, og vår kjære kantineleverandør, Dugurd, har hatt det tøft under pandemien og vi ønsket å få til noe med dem. Ideen med pop-up restaurant meldte seg derfor ganske raskt.

Vi ventet i spenning på pressekonferansen 21 mai, hvor Raymond Johansen endelig kom med gladbeskjeden: “Nå avslutter vi den sosiale nedstengingen av Oslo som har vært helt siden november”. Vi klappet i hendene bestemte at det blir lunsj i kantinen 3 dager i uken, to bordsettinger og maks 20 personer per servering.

"For egen del har det vært mat i fokus på aktivitetene. Dugurd-lunsjen svarte til forventningene. Det er bare å glede seg til normal hverdag og åpen kantine igjen, for maten er fortsatt minst like god, og kantina ser smashing ut etter oppussing" - Marte Kjenstad, Områdeleder

I pop-up restauranten var det teamleders ansvar å booke inn sine team til lunsj. Ettersom så og si hele FINN har jobbet hjemmefra under pandemien, var tanken nå at vi endelig skulle få møte de fjesene vi kun har sett på video hjemmefra, på ekte.

"Dugurd ordnet tre sommerlige retter til oss, og vi kunne velge mellom to forskjellige forretter. Veldig luksuriøst opplegg. Det var nesten som å være på favorittrestauranten min i Oslo, Brutus, bare på jobb" - Jovana Todorovic, Senior Analytiker

Aktivitetsonsdag
I del to av eventet har vi som nevnt lagt til rette for en aktiv onsdag. Vi har tilbudt et bredt spekter av aktiviteter fra tidlig ettermiddag, som man kan melde seg på uken i forveien.

"Det har vært veldig bra å komme seg ut av hjemmekontoret, møte kollegaer og utforske nye aktiviteter sammen. Og det har vært veldig bra med 25 grader og sol hver onsdag så langt!" - Espen Solheim, Forretningsutvikler

Vi har lansert nye aktiviteter underveis, og til sammen må vi si at vi er fornøyd med bredden i utvalget:

Det er nesten som å være i utdrikningslag en gang i uka, bare med litt mindre drikking

Jovana Todorovic , Senior Analytiker

Med andre ord: Mye å velge i!

Denne delen av FINN Summer Boost var ment å tilrettelegge for å møte kollegaer på tvers i organisasjonen ved at påmeldingene er individuelle.

"Det har vært så mange gøye aktiviteter å velge mellom! Jeg likte også at aktivitetene ikke kun er teambaserte. Det gjorde at jeg fikk møtt folk som jeg ikke har sett siden før pandemien startet" - Jovana Todorovic, Senior Analytiker

Smittevern blir selvfølgelig tatt på høyeste alvor, og derfor har det vært strenge antallsbegrensninger og regler for kansellering og endringer.

JCP har vært en uvurderlig samarbeidspartner i dette prosjektet. De har sørget for at alle aktiviteter og bordsettinger har foregått innenfor gjeldende smittevernsregler, holdt i påmeldinger og hatt crew på alle lokasjoner. Takk for et fint samarbeid ❤️