Boomerang

FINN Boomerangs

Fra tid til annen, og faktisk ikke så rent sjelden heller, hender det at tidligere medarbeidere i FINN søker seg tilbake; såkalte boomerangs! Hvor kult er det ikke at de ønsker seg tilbake til oss?

Publisert 17. januar 2022 kl. 10.58

Vi synes hvertfall det er superkult, og vi tror det er vinn-vinn for begge parter. For FINN sin del er det selvsagt supernyttig at folk som kjenner oss returnerer med nye erfaringer, refleksjoner og perspektiv. Og for den ansatte sin del har tiden borte fra FINN bidratt til å bygge karriere og kunnskap, og det er jo heller ikke dumt.

Møt våre to ferskeste boomerangs, Andreas Baakind og Bjørn Dyre Dyresen, som forteller litt om hva de har gjort, og hva de har savnet siden sist. Velkommen tilbake begge to!

Hvor lenge siden er det dere var i FINN sist, og hva har dere gjort i mellomtiden?
Andreas: Jeg kommer fra stillingen som senior utvikler i Superside, og før det var jeg en periode i en norsk helse startup som heter Diffia. Det er nå 1 år og 4 måneder siden jeg sluttet i Finn.

Bjørn: Jeg kommer fra Gjensidige. Jobbet der som devopsengineer. Det er 14 måneder siden jeg sluttet i FINN.

Hva skal dere gjøre i FINN denne gangen?
Andreas: Jeg skal jobbe som utvikler i Produkt teamet.

Bjørn: Jeg skal jobbe som utvikler i Produkt teamet. Sammen med blant annet Andreas. Jeg synes det er kjempegøy at vi er så direkte på business som vi er.

Hva fikk dere å komme tilbake?
Bjørn: Miljøet og folkene i FINN er helt fantastisk og svært viktig. Første gang jeg søkte jobb i FINN, gjorde jeg det fordi jeg likte produktet og det gjør jeg enda. Da jeg slutta, så forstod jeg nok ikke helt hvor mye det betyr at man liker produktet også.

Andreas: Det unike miljøet vi har, kollegaene og ikke minst produktet vårt!

Hva gleder dere til å få oppleve i FINN på nytt?
Andreas: Det er så mye. Hvordan FINN tar vare på sine ansatte, det sosiale og atmosfæren. Hjemmekontor har åpenbart gjort det vanskeligere for arbeidsgivere å bygge kultur og opprettholde det sosiale. Men jeg opplever at FINN virkelig har jobbet hardt for å opprettholde sitt gode miljø, et miljø jeg savnet mens jeg var borte.

Bjørn: Hvor skal man egentlig begynne? Menneskene, kulturen og miljøet er noe helt eget. For meg har det alltid virket som at FINN fremmer en kultur hvor folk kan være seg selv. Tech miljøet er veldig bra og var noe jeg savnet.