DJ Prash

Fredagsstemning med Prash!

I FINN har vi mange musikkinteresserte mennesker, og heldigvis for oss har noen bydd litt ekstra på interessen sin, og seg selv den siste tiden. I perioden med hjemmekontor har vi nemlig vært så heldige at Prashast fra Teknologi, spiller, danser og underholder de av oss som ønsker litt ekstra god stemning til for eksempel fredagspilsen, hver fredag kl. 16. Bli bedre kjent med ham her!

Publisert 29. mai 2020 kl. 14.34

Kort bio.
Hva heter du?: Prashast Mehra
Hva jobber du som?: Utvikler
Hvilken avdeling jobber du i: Teknologi
Hvor lenge har du jobbet i FINN: Siden oktober 2017

Hvordan går det med DJ Prash i disse dager?
Det går bra! Først trodde jeg hjemmekontor skulle bli kjedelig, men musikken er det som holder meg gående. Jeg har faktisk utnyttet situasjonen og satt opp mitt eget hjemmestudio!

Hva gjorde at du startet med musikk?
Jeg har vært interessert i musikk lenge, men det var først i 2019 at jeg endelig kjøpte meg en DJ controller, og begynte å mikse hjemmefra. Det tok også litt tid før jeg faktisk startet å lage mixtapes og spille musikk for venner. Akkurat nå forsøker jeg å lære meg litt mer om produksjon av elektronika, og forhåpentligvis blir jeg etterhvert klar til å kunne slippe min egen musikk.

Hva slags musikk deler du?
Jeg liker og setter pris på nesten alle sjangre, men det er noe med deep og melodisk house som gjør meg glad. Jeg spiller mest Deep, Melodisk og Progressiv House, Techno og Progressiv Trance.

Hvor lenge har du jobbet i FINN?
Jeg har jobbet i FINN som utvikler siden oktober 2017.

Hvordan endte du opp med å flytte til Norge?
Tilbake i 2016 fikk jeg en mulighet til å jobbe som konsulent i Posten, og da flyttet jeg fra India til dette fantastiske landet!

Hvordan liker du den norske musikkulturen?
Den norske musikkscenen vokser raskt! Det er noen fantastiske artister fra Norge som inspirerer meg masse. Fehrplay, Seeb, Alan Walker og legenden Bjørn Torske for å nevne noen.

Den siste måneden har du hver fredag delt musikken din med alle i FINN. Vi elsker det, men lurer samtidig på hvordan du klarer å holde på energien i en hel time, uten å se et eneste annet menneske? Det er veldig inspirerende!
Det er nok musikken som holder det gående. Psykologisk er dette ganske tunge tider, og jeg føler at jeg gjennom musikken får spredd litt positivitet og glede til alle som vil, og samtidig er det hyggelig å holde kontakten virtuelt.

Hvis vi vil høre mer av hva du har å by på, hvor går vi?
Jeg deler alle mixene mine på Soundcloud, og HER kan dere se meg spille live.

Tusen takk for bidraget ditt til dugnaden, Prashast!