SOLGT

Lotus Seven

Westfield Megabird

Totalpris 340 569 kr
Modellår
2001
Kilometer
3 200 km
Girkasse
Manuell
Drivstoff
Bensin

Viktig info om din reklamasjonsrett.

Denne bilen selges av en privatperson og dette medfører at det i utgangspunktet er 2 års reklamasjonsfrist mot skjulte feil og mangler. Både kjøper og selger kan imidlertid fraskrive seg denne retten, dersom dette er tydelig spesifisert. Vær oppmerksom på dette før du signerer kjøpekontrakten. Reklamasjonsretten kan brukes dersom bilen er i dårligere stand enn du som kjøper hadde grunn til å forvente, basert på bilens alder, kjørelengde og informasjon du har fått fra selger av bilen. Bilen kan også være solgt "som den er" eller med tilsvarende forbehold, noe som setter ytterligere begrensninger i reklamasjonsretten til kjøperen.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Beskrivelse

Fantastisk morsom bil som selges fordi at jeg synes den er for fin til å brukes til banekjøring. Veldig lettkjørt og motoren har bra med moment på lavt turtall. 11800rpm og sekvensiell girkasse, kombinert med kjøreegenskaper som kun kan oppleves i en så lett bil, må oppleves for å forstå hvor gøy dette er. Som det fremgår av bildene er bilen meget pen.

Nylig vist og godkjent hos statens vegvesen slik den fremstår på bildene. Her får du ikke problemer på pkk eller teknisk kontroll. Velbygd og urørt bil. Denne ble bygget av en ingeniør på Xtrac (leverer blant annet girkasser til F1), som hadde bilen fra 2001 til 2015. Solgt til en bilsamler pga skilsmisse, som igjen solgte bilen til meg for å finansiere datterens utdannelse. Det følger med en stor eske med dokumenter, som viser hele bilens historie. Gått rett over 3000km. Originaldekkene fra 2001 sto på når jeg hentet bilen, men er nå byttet ut med nye A048. Det er originaldekkene som står på bilen på bildene.

Bilen ble bygget for bakkeløp, men aldri brukt til dette. Har kjøpekontrakt fra opprinnelig eier som bekrefter dette og KM stand. KM stand kan også bekreftes i form av engelske MOT tester (tilsvarer norsk PKK).

Det ble kjøpt en helt ny Honda Blackbird motor fra Westfield. De aller fleste velger å kjøpe brukte motorer når de bygger slike biler, og det at det er valgt å kjøpe ny motor til nesten 50 000 sier mye om hvor kvalitetsbevisst han som bygde bilen var. Faktisk så er så godt som alt kjøpt nytt og ikke brukt slik mange velger for å spare penger.

Hvis du enda ikke er overbevist så kjørte jeg 1.35.xx runder med denne på Rudskogen. Det er potensiale for mye mer med mer aggressivt oppsett for bane. Bilen gikk som en klokke og bruker knapt bensin, dekk og bremser. For de som ikke er så kjent med tider på Rudskogen så er denne tiden raskere enn blant annet Caymant GT4, og 996/997 GT3 RS. I praksis er det få biler med skilt som kjører ifra deg. Og av de som er raskere er det ikke mange som kan kjøre 1.35.xx også kjøre innom biltilsynet på vei hjem og fremdels beholde skiltene. Noen unntak er det jo, som 991 GT3 RS til 3mill med en meget dyktig sjåfør bak rattet, men du får nesten 10 stk av denne bilen for prisen av en sånn..

Registrert med reg nr NF79125. OBS: Har avregistrert den for vinteren.

-Honda blackbird motorsykkelmotor på 164 hk (noen mener disse yter 170hk i Westfield bilene, men 164hk er offisielle tal fra Honda)
-Tørrsump
-520kg egenvekt.
-Nye A048 følger med.
-6 trinse sekvensiell kasse.
-Revers girkasse.
-Uavhengig fjæring med doble A armer foran og bak
-4 pot caliper foran.
-'Snap off' ratt
-4 punkt belter
-Bygd opp av kun nye deler, inkludert ny motor.
-Skrudde lettvektsfelger
-Ny differensial
-Justerbare stabilisatorstag f+b
-Karbon nese
-Karbon "stone guards"
-Nye aluminum nav, istedenfor brukte av stål


Ring for en hyggelig bilprat. Vennligst kun seriøse henvendelser. Skal ha lik bil, bare litt mindre pen, så innbytte er dessverre ikke interessant.

Spesifikasjoner

Omregistrering
1 569 kr (avgifter)
Pris eks omreg
339 000 kr
Årsavgift
Nye regler. Les mer
1. gang registrert
20.09.2001
Farge
Gul
Hjuldrift
Bakhjulsdrift
Effekt
164 Hk
Sylindervolum
1 132 l
Vekt
520 kg
Antall seter
2
Karosseri
Cabriolet
Antall dører
2
Antall eiere
3
Bilen står i
Norge
Salgsform
Bruktbil til salgs
Avgiftsklasse
Personbil
Chassis nr. (VIN)
SA9WSIW171X039055

3760 Neslandsvatn

Annonseinformasjon

FINN-kode 79309374

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.