Utløpt

BMW 3-serie

323i Baur TC2

Totalpris 39 000 kr
Modellår
1983
Kilometer
210 000 km
Girkasse
Manuell
Drivstoff
Bensin

Viktig info om din reklamasjonsrett.

Denne bilen selges av en privatperson og dette medfører at det i utgangspunktet er 2 års reklamasjonsfrist mot skjulte feil og mangler. Både kjøper og selger kan imidlertid fraskrive seg denne retten, dersom dette er tydelig spesifisert. Vær oppmerksom på dette før du signerer kjøpekontrakten. Reklamasjonsretten kan brukes dersom bilen er i dårligere stand enn du som kjøper hadde grunn til å forvente, basert på bilens alder, kjørelengde og informasjon du har fått fra selger av bilen. Bilen kan også være solgt "som den er" eller med tilsvarende forbehold, noe som setter ytterligere begrensninger i reklamasjonsretten til kjøperen.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Beskrivelse

NY PRIS !!! 39.000,-

Etter en fantastisk sommer å kjøre cab i selges denne veteranbilen for å frigi garasjeplass til andre biler.
Bilen er EU godkjent og har fått nye dempere og senkefjærer rund baut. Det er litt rust nedomkring (hjulbuer og kanaler) men er ellers veldig hel og fin. Dette er en veteranbil som det er veldig billig å eie. (vegavg kr 400,- samt veldig billig forsikring) Nye sommerdekker på nye felger nå i sommer.
Det er fortsatt orginallakk på bilen og Baurcabben har klart seg veldig bra. Denne er utstyrt slik den ble levert fra fabrkk. Bilen har blitt importert til Norge i 1985 og har hatt en eier frem til 1/1-2013. Wikipedia lister E30 323i Baur TC2 til 1660 produserte så denne vil bli et samleobjekt etter hvert. Den fortjener å bli tatt vare på så litt rustsveising og lakk ville gjøre denne godt.
Av orginalutstyr kan nevnes: orginal faderkontroll, store computeren, elektriske justerbare speil, fornt og hekkspiler samt grøft/tåke lys. Alt teknisk og mekanisk er i veldig bra stand. Noe ekstra Baur spesifikke deler kan medfølge ved enighet om salg. Bilen har vært i daglig drift i hele sommer og fungerer veldig bra. Noen småskavanker er det jo selvfølgelig da bilen er over 30 år gammel. Medfølger bærebruer bak som bør byttes etterhvert.

Det ligger infotråd på www.02classic.no og bilen vil bli stillt ut under BMW Classic høst treff på Notodden 5/10-2014 og kan besiktiges da om man vil (om den ikke blir solgt før det da)

Jeg er lettest å nå på kveldstid men mail er nok det sikreste.Telefonselgere og paypalsvindlere vil bli anmeldt.

Spesifikasjoner

Omregistrering
Fritatt (avgifter)
Årsavgift
Nye regler. Les mer
Farge
Blå
Hjuldrift
Bakhjulsdrift
Effekt
0 Hk
Sylindervolum
2,3 l
Antall seter
5
Karosseri
Cabriolet
Bilen står i
Norge
Salgsform
Bruktbil til salgs
Avgiftsklasse
Personbil
Reg.nr.
DE43958

Utstyr

  • Elektriske speil
  • Lettmet. felg sommer
  • Sommerhjul

3677 Notodden

Annonseinformasjon

FINN-kode 50969415

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.