Utløpt

Chevrolet

Pickup

Totalpris 49 900 kr
Modellår
1929
Kilometer
80 000 km
Girkasse
Manuell
Drivstoff
Bensin

Viktig info om din reklamasjonsrett.

Denne bilen selges av en privatperson og dette medfører at du som kjøper i utgangspunktet har 2 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler. Både kjøper og selger kan imidlertid fraskrive seg denne retten, dersom dette er tydelig spesifisert. Vær oppmerksom på dette før du signerer kjøpekontrakten. Reklamasjonsretten kan brukes dersom bilen er i dårligere stand enn du som kjøper hadde grunn til å forvente, basert på bilens alder, kjørelengde og informasjon du har fått fra selger av bilen.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Beskrivelse

Dette er en bil som er under restaurering. Rammen er sandblåst, grunnet og lakkert svart. alle bremser drivverk er overhalt. Rammen er ferdig satt sammen. Det er nye dekk med komplette slanger . Felgene er sandblåst og lakkert svart.Gearkassene er gått over og funnet helt i orden av fagmann. Motoren, er demontert og toppen er overhalt og skiftet all innmaten i samt at blokken er borret opp og nye stempler og alle lager. Motoren og blokken er ikke satt sammen da det bør skiftes kamaksel før montering. Jeg vet ikke om det er noe som mangler, tror alle deler er tilstede. inklusiv ny forgasser i eske. Kassen er helt komplett og meget god kvalitet. Hytten er også helt komplett og i orden, men den trenger litt omsorg.Jeg har hatt bilen i 12 årog ser at gnisten er vekke. jeg har kjøpt meg en helt make bil som er i topp stand. Dette er en bil som det ikke er mange av og har derfor en høy samlerverdi. kan brukes i mange sammenhenger, reklame og diverse firmaprofileringer. Jeg har lagt ut mye penger allerede og ser at dette blir et tapsprosjekt. er derfor åpen for bud. Bare overhaling av moteor hos Auto 1923 i Bergen har kostet over 40.000,- dekkene kostet 10.000,- Bilen står i ett lager på Storebotn Næringspark på Askøy utenfor Bergen. Jeg kan være behjelpelig med transport. Det er store flotte lykter i messing til bilen.

Spesifikasjoner

Omregistrering
Fritatt (avgifter)
Årsavgift
Nye regler. Les mer
Farge
Grønn
Fargebeskrivelse
Grønn / svart
Hjuldrift
Bakhjulsdrift
Antall seter
3
Karosseri
Pickup
Antall dører
2
Antall eiere
3
Bilen står i
Norge
Salgsform
Bruktbil til salgs
Avgiftsklasse
Annet
Reg.nr.
C14116

5308 Kleppestø

Du må være logget inn for å se profilen

Smidig bilhandel?

FINN guider deg hele veien.

  • Godkjent kontrakt av Forbrukerrådet
  • Enkelt og trygt for begge parter
  • Oversikt over hele prosessen
  • Mulighet for 30 dager forsikring til 0 kr
Opprett kjøpekontrakt

Nyttige lenker

Enkelt bilsalg med Nettbil

Sjekk tid for neste EU-kontroll

Sjekk heftelser på C14116

Få tilbud på lån for denne bilen

Sjekk bilens historikk for C14116

Gode råd til deg som skal kjøpe bruktbil

Annonseinformasjon

FINN-kode 44941986

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.