Utløpt

Nissan

1.0T

Totalpris 111 530 kr
Modellår
1991
Kilometer
75 590 km
Girkasse
Automat
Drivstoff
Bensin

Viktig info om din reklamasjonsrett.

Denne bilen selges av en privatperson og dette medfører at det i utgangspunktet er 2 års reklamasjonsfrist mot skjulte feil og mangler. Både kjøper og selger kan imidlertid fraskrive seg denne retten, dersom dette er tydelig spesifisert. Vær oppmerksom på dette før du signerer kjøpekontrakten. Reklamasjonsretten kan brukes dersom bilen er i dårligere stand enn du som kjøper hadde grunn til å forvente, basert på bilens alder, kjørelengde og informasjon du har fått fra selger av bilen. Bilen kan også være solgt "som den er" eller med tilsvarende forbehold, noe som setter ytterligere begrensninger i reklamasjonsretten til kjøperen.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Beskrivelse

Utrolig morsom bil som gir stor kjøreglede og mye oppmerksomhet hvorenn den ferdes. Selv om det er "bare" 1.0T og 74hk så veier bilen kun 805kg og kommer derfor raskt opp i 100km/t.

Nissan Figaro ble opprinnelig bygget til Tokyo Car Show i 1990 men grunnet dens overveldende populæritet og en designpris ble 20.000 bygget i 1991. Igjen så populært at de måtte ha loddtrekning for kjøperene. Blant de mer kjente eiere av en Figaro er Eric Clapton og Arsenal spilleren Thomas Vermaelen.

Figaroen ble levert i fire forskjellige farger - Topaz Mist som avbildes her er den mest skjeldne med kun 2,000 biler produsert. Jeg har hatt utrolig mye glede av bilen.

Artikkel om denne bilen i Broom: http://www.tv2.no/underholdning/broom/nissan-figaro-her-snakker-vi-sjelden-bruktbil-4054955.html
Autofil test: http://www.nrk.no/nett-tv/indeks/90015/
Wikipedia http://en.wikipedia.org/wiki/Nissan_Figaro

Spesifikasjoner

Omregistrering
1 530 kr (avgifter)
Pris eks omreg
110 000 kr
Årsavgift
Nye regler. Les mer
Farge
Beige
Interiørfarge
Hvit/krem
Hjuldrift
Forhjulsdrift
Effekt
74 Hk
Sylindervolum
1 l
Antall seter
4
Karosseri
Cabriolet
Antall dører
2
Bilen står i
Norge
Salgsform
Bruktbil til salgs
Avgiftsklasse
Personbil
Reg.nr.
AY15096

Utstyr

  • Air Condition
  • El.vinduer
  • Klimaanlegg
  • Radio/CD
  • Skinninteriør
  • Sommerhjul
  • Vinterhjul

1580 Rygge

Annonseinformasjon

FINN-kode 41890448

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.