Utløpt

Piaggio Porter

Tippbil

Totalpris 188 100 kr
Modellår
2012
Girkasse
Automat
Drivstoff
Elektrisitet

Bilen selges med 5 års reklamasjonsrett.

Denne bilen selges av en forhandler og dette medfører at du som kjøper har 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler. Reklamasjonsretten kan brukes dersom bilen er i dårligere stand enn du som kjøper har grunn til å forvente, basert på bilens alder, kjørelengde og informasjon du har fått fra selger. Reklamasjonsretten gjelder fra overlevering av bilen.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Beskrivelse

Endelig er Piaggio Porter Tippbil Elecrtic kommet til Norge.Den lille tippbilen er produsert i Italia.Samme konsern som produserer den velkjente Vespa scooter.Piaggio Group har produsert denne el-bilen siden 1995 så de har lang erfaring med el-bil og hva som fungerer.Bilen har 16x6 gele batterier på 180Ah.Ladetiden er 8 timer.Kjørelengden er 80-100 km og har en toppfart på 57 km/t.Bilen leveres med dieselvarmer som standar og 2 års garanti.Lastekapasiteten er 450 kg.Leveres i fargene hvit,rød,orange og blå.Denne bilen passer for eksempel til campingplasser,gartnerier,fornøyelseparker,dyreparker,gravlunder,parkvesenet og andre bedrifter som ønsker en miljøvennlig profil.Ta kontakt for brosjyre eller en prøvekjøring av denne hendige miljøvennlige tippbilen.Vi er behjelplig med finans i Santander om ønskelig.

Spesifikasjoner

Omregistrering
100 kr (avgifter)
Pris eks omreg
188 000 kr
Årsavgift
Nye regler. Les mer
Farge
Oransje
Hjuldrift
Bakhjulsdrift
Antall seter
2
Karosseri
Pickup
Antall dører
2
Bilen står i
Norge
Salgsform
Nybil til salgs
Avgiftsklasse
Annet

SLIPERIVEGEN 32, 3718 Skien

Kontaktperson
Batteri Grossisten AS
Telefon
35 59 60 50
Mobil
941 70 083

Nyttige lenker

Få tilbud på lån for denne bilen

Annonseinformasjon

FINN-kode 36642078

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.