SOLGT

MINI One

1.6 D Manuell // Eu-godkjent 2026++

Totalpris 45 000 kr
Modellår
2010
Kilometer
106 000 km
Girkasse
Manuell
Drivstoff
Diesel

Beskrivelse

Vi har nå fått inn en snerten 2010 - MINI ONE D 1.6 med manuell gir og en lav kjørelengde! Denne er akkurat EU godkjent frem til 22.05.2026.


Leveres med komplette sommer og vinterhjul.


Denne er en del av vårt OUTLET-konsept:

Vi har begrenset kunnskap om bilene, og bilene vi har for salg har kostnader tilknyttet reparasjoner og vedlikehold i en størrelsesorden som ligger over hva det koster å vedlikeholde en ordinær bruktbil. Dette er av forskjellige årsaker: blant annet bruk, kilometerstand, kosmetiske merker og slitasje. Bilene du kjøper er derfor fordelaktig priset i forhold til markedet. Bilene er brukt, slitt og billig. Vi har begrenset kunnskap og historikk rundt våre Outlet-biler, og derfor selges de til en hyggelig pris. Vi kan ikke garantere for at bilen ikke har feil og mangler.


Velkommen til Romerike Autohus for en trygg og sikker bilhandel!

Hos oss finner du alltid et godt utvalg nyere brukte biler, til riktig pris. Med lang tid i bransjen hjelper vi deg med å finne din neste bil!


AUTOREG

Vi er godkjent av Statens vegvesen som Autoreg forhandler. Det vil si at vi har myndighet til å oppbevare kjennemerker, og ta hele omregistreringsprossesen mens du venter, 24 timer i døgnet hele uken. Hele kjøpsprosessen foregår omgående og de fleste biler kan leveres både i helg og hverdager.


FORSIKRING

Vi hjelper deg gjerne med å tegne forsikring på din nye bil gjennom våre ledd i bransjen med svært gode betingelser. Kontakt oss for et uforpliktende tilbud.


HENTESERVICE

Kommer du langveisfra er vi selvfølgelige behjelpelige med å hente deg fra Gardermoen flyplass eller Kløfta stasjon! Dette må avtales god tid i forveien.


GARANTI

Vi leverer våre biler med gode garanti ordninger for å sikre deg som kunde et problemfritt bilhold.


INNBYTTE

Vi tar gjerne din gamle bil i innbytte, ved riktig pris. Om du ønsker at vi skal se på et eventuelt innbytte av din bil, ta med følgende i kontakt med oss:

- Reg nr.

- Km.stand.

- Relevant ekstrautsyr / Andre opplysninger

Dette gir oss muligheten til å gi deg en hurtig og mer nøyaktig innbyttepris / mellomlegg.


ETTERMONTERING AV UTSTYR

Ønsker du hengerfeste, skiboks eller takstativ, så ordner vi en hyggelig pris på dette. Spør oss gjerne om tilbud!


KONTAKT

Du kan kontakte oss på telefon: 953 09 901 / 996 18 586


Vi har ikke vanlige åpningstider, men du treffer oss alle dager, kvelder og helger etter avtale. Vi er der når det passer deg best!


Ta kontakt alle dager for en hyggelig bil prat, visning/-prøvekjøring og mer info. Vi tar telefonen fra morgen til kveld alle dager hvis mulig. Er vi opptatt er det bare å sende en SMS eller send oss en e-post og vi ringer deg tilbake. Vi setter av god tid til deg som kunde.


For mer informasjon besøk vår nettside: www.romerikeautohus.no


Velkommen til oss!Vi gjør oppmerksom på at annonsen kan inneholde feil eller mangler. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt gis direkte fra selger.

Spesifikasjoner

Omregistrering
1 845 kr (avgifter)
Pris eks omreg
43 155 kr
Årsavgift
Les mer
Farge
Svart
Hjuldrift
Forhjulsdrift
Effekt
90 Hk
Sylindervolum
1,6 l
Vekt
1 090 kg
CO2-utslipp
104 g/km
Antall seter
4
Karosseri
Coupe
Bilen står i
Norge
Salgsform
Bruktbil til salgs
Avgiftsklasse
Personbil
Chassis nr. (VIN)
WMWMG51080TZ48084
Neste frist for EU-kontroll
22.05.2026

Utstyr

 • ABS-bremser
 • Air Condition
 • Airbag foran
 • Antiskrens
 • Elektriske speil
 • Kjørecomputer
 • Klimaanlegg
 • Servostyring
 • Sommerhjul
 • Sportsseter
 • Vinterhjul

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Kongsvingervegen 6, 2040 Kløfta

Nyttige lenker

Få tilbud på lån for denne bilen

Annonseinformasjon

FINN-kode 356987141
Sist endret 16. jun. 2024 13:00

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.