Sikkert bruktbilkjøp

SOLGT

Kia EV6

Exclusive 77 kWh AWD ADAPTIV CRUISE, HENGERFESTE, HUD++

Totalpris 519 450 kr
Modellår
2023
Kilometer
3 975 km
Girkasse
Automat
Drivstoff
Elektrisitet

Denne bilen selges med Nybilgaranti 7 år (72 mnd / 150 000 km).

Om de forskjellige garantitypene på FINNs hjelpesenter.

Garanti

Denne bilen selges med Nybilgaranti 7 år (72 mnd / 150 000 km).

Om de forskjellige garantitypene på FINNs hjelpesenter.

Tilstand

Bilen selges med godkjent tilstandsrapport. Dette vil si at bilens tilstand er skriftlig dokumentert og dette gir deg som kjøper en bekreftelse på at bilen er i den standen du har blitt lovet.

Tilstandsrapport (PDF)

Service

Bilens serviceprogram er fulgt. Det er tatt servicer på bilen i henhold til fabrikkens retningslinjer.

Bytterett

Denne bilen selges med bytterett fra forhandler. Det betyr at du som kjøper har mulighet til å bytte den mot en annen bil, i henhold til forhandlerens vilkår. Dette kan du gjøre dersom bilen du har kjøpt av en eller annen grunn ikke tilfredsstiller dine forventninger eller behov. Produktet tilbys for at du som kjøper skal føle deg helt trygg på at du ender opp med riktig bil for ditt behov.

Medlem

Bilen selges av et medlem av Norges Bilbransjeforbund (NBF). Når du kjøper bil av en forhandler som er medlem av NBF, handler du av en forhandler som har forpliktet seg til å følge NBF etiske retningslinjer. Dette gir deg som kjøper en ekstra trygghet.

Mer om fordelene ved å handle av et NBF medlem.

Beskrivelse

INFORMASJON OM BILEN:

Meget lekker Kia EV6 Exclusive 77,4 kWh AWD 2023 modell nå til salgs hos BOS Asker & Bærum - en elegant og moderne elbil, med et markant sportslig preg. Den har et batteri på 77,4 kWh som gir en rekkevidde på 506km (WLTP). Taket følger en rett og sportslig linje, som ender i en tøff takspoiler bak. De innfelte dørhåndtakene skaper et rent og moderne inntrykk, og er svært praktiske når de automatisk felles ut i det du nærmer deg bilen. Med EV6 får du en veldesignet bil som skiller seg ut i mengden, samtidig som aerodynamikken er svært godt ivaretatt.

Kjøretøyet er EU-godkjent frem til 07.07.2027. Bilen leveres polert, vokset og renset, selvsagt med sommer- og vinterhjul. Bilen selges med resterende nybilgaranti til 07.07.2030/100k km.

VIKTIGSTE UTSTYR PÅ BILEN:

Denne bilen har den høyeste utstyrsvarianten, Exclusive utstyrsnivå. Dette er våre best utstyrte biler for deg som ønsker mye utstyr og er opptatt av komfort og høy grad av kjøresikkerhet.

Denne bilen har avtagbart tilhengerfeste. Dette er en praktisk løsning siden tilhengerfeste kan tas av slik at du kun bruker det ved behov.

Denne bilen har Adaptiv cruise control. Dette er veldig behagelig på lange turer og under køkjøring. Bilen din holder automatisk avstand til bilen foran deg via en radarsensor. Hvis det er nødvendig trår systemet til helt til bilen står helt stille.

Denne bilen har filholderpakke. Med optiske og akustiske signaler varsler blindsoneassistenten og den aktive kjørefeltassistenten om biler i blindsonen, samt gjør deg oppmerksom på at du utilsiktet er i ferd med å forlate kjørefeltet. Den aktive kjørefeltassistenten forhindrer kollisjon ved å aktivere bremsene.

Denne bilen har apple carplay. CarPlay viser på bilens innebygde skjerm det du vil gjøre med iPhone mens du kjører. Når du kobler iPhone til CarPlay, kan du få veibeskrivelse sving for sving, ringe ut, sende og motta meldinger, høre på musikk med mer. CarPlay bruker kontaktene dine på iPhone når du vil ringe ut, sende tekstmeldinger og finne destinasjoner. CarPlay bruker Siri-talekontroll, slik at du kan be om det du vil ha mens du kjører, og holde fokuset ditt på veien. CarPlay fungerer også med de innebygde kontrollene i bilen – for eksempel berøringsskjermer, kontrollbrytere og knapper.

Denne bilen har navigasjon som guider bilføreren ved hjelp av et elektronisk kart. Med stemmehenvisning og med visuelle symboler på skjerm, hvor raskeste, eller korteste vei er til forhåndsvalgt destinasjon.

Denne bilen har memory-pakke som husker innstillingen for opptil 2 forskjellige personer. Dette er praktisk dersom flere kjører bilen. Memory-pakken husker posisjonene for det elektrisk justerbare førersete. Det hele lagres og aktiveres enkelt med et knappetrykk.

Denne bilen har Head-up display. Head-up displayet viser advarsler og informasjon om fart, cruisekontroll, navigasjon osv i førerens synsfelt. Også trafikkskiltinformasjon og innkommende telefonsamtaler vises på enkelte head-up-displayer.

Denne bilen har speilpakke. Begge sidespeilene felles inn og ut med et tastetrykk for å beskytte speilhusene mot skader, for eksempel ved parkering. Du kan også velge om de skal felles inn automatisk når du låser bilen.

Denne bilen har ryggekamera. Med et ryggekamera installert får du lettere oversikt over hva som skjer i omgivelsene bak bilen.

HVEM ER VI
Bertel O. Steen selger over 15 000 brukte biler i året og er en av Norges største merkeforhandlere. Vi er autorisert merkeforhandler på Mercedes, Peugeot, KIA, Citroen, DS, Smart og Opel.

Ønsker du finansiering eller bilforsikring?
Du kan velge å finansiere hele kjøpesummen eller deler av denne. Vi tilbyr lån fra 0 kr i egenkapital og inntil 10 års nedbetaling. Vi ordner alt det praktiske for deg.
Alle biler må ha forsikring og vi er behjelpelig med å ordne det praktiske for deg.

Har du en bil du ønsker vi skal ta i innbytte?
Vi tar gjerne din bil i innbytte. Det er flere fordeler med å levere bilen i innbytte mot å selge selv: Du får raskt oppgjør, du har ikke reklamasjonsansvar, vi håndterer omregistrering og avregistrering. Har du restlån på bilen er vi behjelpelige med det praktiske rundt innløsning av restlånet.

Frakt og levering i hele Norge
Vi kan levere bilen der du ønsker i hele Norge. Vi tilbyr gunstig frakt og ordner det slik at du kjapt kan motta bilen din.

Hengerfeste, skiboks eller takstativ
Hvis du trenger ekstrautstyr, kan vi ordne dette til en konkurransedyktig pris. Da mottar du bilen ferdig montert med det utstyret du ønsker deg.
Annonsen kan være mangelfull, for komplett utstyrsliste ta kontakt med forhandler.

Kontakt oss

Selger: Magnus Sannø Gabrielsen tlf: 902 48 837 / msg@bos.no

Selger: Bjarne Ringstad tlf: 450 39 363 / br@bos.no

Selger: Erik Stensrud Andresen tlf: 920 27 488 / esa@bos.no

Bertel O. Steen Asker & Bærum AS Org nr : 984993188

Velkommen til en trygg og hyggelig handel her hos Bertel O. Steen Asker&Bærum

Spesifikasjoner

Omregistrering
7 129 kr (avgifter)
Pris eks omreg
512 321 kr
Årsavgift
Les mer
1. gang registrert
07.07.2023
Farge
Grå
Fargebeskrivelse
Interstellar Gray Metallic
Interiørfarge
Svart
Hjuldrift
Firehjulsdrift
Effekt
325 Hk
Vekt
2 042 kg
Antall seter
5
Karosseri
Kombi 5-dørs
Antall dører
5
Str. lasterom
520 l
Bilen står i
Norge
Salgsform
Bruktbil til salgs
Avgiftsklasse
Personbil
Reg.nr.
EH12252
Chassis nr. (VIN)
KNAC381CPP5130657
Rekkevidde (WLTP)
506 km
Batterikapasitet
77 kWh
Maksimal tilhengervekt
1 600 kg
Neste frist for EU-kontroll
07.07.2027

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Løxaveien 5, Postboks 44, 1309 Rud

Annonseinformasjon

FINN-kode 353314968
Sist endret 14. jun. 2024 12:33
Referanse EH12252

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.