SOLGT

Peugeot 508

AWD/ Diesel/ Hybrid/ Automat/ Panorama/ Webasto

Totalpris 129 900 kr
Modellår
2012
Kilometer
131 300 km
Girkasse
Automat
Drivstoff
El + Diesel

Beskrivelse

AVTAL VISNING AV BRUKTBIL PÅ FORHÅND! SENDER DU FINN MELDING, SÅ SVARER VI PÅ E-POST!

Peugeot 508 RXH Hybrid AWD klar til salgs.

Her får du en herlig og luksuriøs følelse i en flott stasjonsvogn, med både 4x4, Automat og en god og kraftig motor på 200hk. Med sitt beskjedne forbruk på kun 0,41 ltr på milen. Dette er bilen som har alt, og er en populær og romslig stasjonsvogn. Bilen har ny EU godkjenning helt til 02.2026

Utstyr:
- 4x4 Firehjulstrekk
- Glasstak 
- Hybrid
- Cruisekontroll
- Elektrisk sete m. memory
- Elektriske innfellbare speil
- Elektrisk bakluke
- Handsfree opplegg
- Multifunksjonsratt
- Navigasjonssystem
- Parkeringsensor foran & bak
- Regnsensor
- Seter i helskinn
- Panorama soltak
- LED-lys
KOSMETISK:

- Fremstår som hel og fin
KONTAKT VÅR SELGER:

Telefon - 929 58 852 

For hyggelig bilhandel

OUTLET-KONSEPT

Vi er ærlige med deg. Vi har begrenset kunnskap om bilen du kjøper hos oss, og derfor får du kjøpt den til en rimelig penge. Du må regne med at bilene vi selger i vårt OUTLET-KONSEPT vil medføre kostnader til reparasjoner og vedlikehold i en størrelsesorden som ligger en del over hva det koster å vedlikeholde en helt ny bil. Dette er fordi både bruk og tidens tann har medført slitasje på bilen.

Biler som omsettes i Outlet omfatter gjerne biler i lavere prisklasser, eldre biler, biler utenfor nybilgaranti, biler med høy kilometerstand, biler med ukjente faktorer som ukjent eller manglende eier-, bruks, og servicehistorikk, leasing biler, leiebiler, m.m. Vi kan derfor ikke garantere for at bilen ikke har feil og mangler.
Bilen du kjøper hos oss er brukt, slitt og selges til gunstig pris. Bilen selges uten tilstandsrapport, uten garanti og med redusert mulighet til å nå frem med reklamasjoner.

GARANTI

I samarbeid med Fragus Group kan vi tilby garanti fra 6mnd opptil 5år. Her kan du velge alt fra ordinær bruktbilgaranti til toppdekning med fri km og 0,- i egenandel. Ta kontakt for pristilbud.

TRANSPORT

Gjennom våre amarbeidspartnere kan vi tilby biltransport til hele landet, vi kan transportere bilen til der du bor. Vi tilby effektiv levering av din neste bil. Du velger selv om du vil hente den på terminal i nærheten av deg, eller om du ønsker å få bilen levert hjem til deg. Ta kontakt med en av våre selgere for pristilbud.

FORBEHOLD:

Vi tar forbehold om skrivefeil i annonser. Vi etterstreber å ha så nøyaktig og presis informasjon som mulig. Likevel er det menneskelig å gjøre feil og avvik kan forekomme. Dersom det er spesifikt utstyr eller annen informasjon som er viktig for deg setter vi stor pris på om dette spesifiseres slik at vi kan undersøke og verifisere at informasjonen i annonsen er korrekt. Det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd og ikke får overraskelser som ikke er i tråd med forventningene. Som kunde har du også en undersøkelsesplikt og vi oppfordrer derfor til å stille oss gode spørsmål. 


Velkommen til Scandi Motors AS - bilforhandler i Bodø.

Spesifikasjoner

Omregistrering
1 845 kr (avgifter)
Pris eks omreg
128 055 kr
Årsavgift
Les mer
1. gang registrert
12.03.2012
Farge
Brun
Hjuldrift
Firehjulsdrift
Effekt
190 Hk
Sylindervolum
2 l
Vekt
1 770 kg
CO2-utslipp
107 g/km
Antall seter
5
Bilen står i
Norge
Salgsform
Bruktbil til salgs
Avgiftsklasse
Personbil
Reg.nr.
VH62143
Chassis nr. (VIN)
VF38URHC8CL018759
Maksimal tilhengervekt
1 100 kg

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Rønvikfjæra 7, 8012 Bodø

Annonseinformasjon

FINN-kode 350588967
Sist endret 11. mai 2024 08:24
Referanse 2064

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.